Voodoo priesteres Rozina voert voor verschillende doeleinden voodoo-rituelen uit. Voorbeelden van doeleinden zijn liefdespreuken, financieel gewin, verwerving van vaardigheden, middelen, gezag/macht, mogelijkheden, motivatie etc. U kunt hier gratis een verzoek tot een voodoo-ritueel indienen. Let daarbij wel op; u gaat daarbij een magisch contract aan met de Geesten en tekent voor de krachten van het Universum. U kunt voor zowel uzelf als voor anderen een aanvraag doen voor een voodoo-ritueel. Hoewel voodoo voor kwaadaardige doeleinden kan worden toegepast, bestaat er een karmische terugslag in verband met het gebruik van Voodoo poppen met de bedoeling van iemand anders te kwetsen, en duistere doeleinden zijn daarom geen goed idee. 34545Voodoo priesteres Rozina, behandeld in elk geval tot begin 2016 uw voodoo verzoeken, met betrekking tot gewenste doeleinden.
Vul hier (rechts) in voor welk doeleinde u een voodoo-ritueel wilt laten uitvoeren (bijvoorbeeld het vinden van de ware liefde, geestelijke begeleiding etc).
Noteer hier (rechts) een aantal specifieke kenmerken en/of eigenschappen van de persoon voor wie het voodoo-ritueel is bedoeld (minimaal 4
Korte uitleg/toelichting: Kies een popnummer tussen de 1-117 (zie onderstaande afbeelding) waarmee u zich kan vereenzelvigen met de persoon waarvoor het ritueel is bedoeld. Het beste is om gewoon na het zien van de afbeelding het eerste nummer wat in u opkomt (1-117) hier rechtsboven in te vullen. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld kunt u de verzendknop indrukken, voor het indienen van een verzoek voor een voodoo-ritueel. Uw ingevulde gegevens worden dan verzonden. Deze zullen aankomen bij Rozina die in elk geval tot begin 2016 in opdracht van ons uw ritueel verzoeken zal uitvoeren. (voor iedere persoon max 2x per maand).
453454
Hoofdletters overtypen voordat u verzend
Na het indrukken van de verzendknop zal Rozina binnen 14 dagen uw ritueelverzoek ten uitvoer brengen.