Glazen bol dag-voorspelling van door David Rose. Al op jonge leeftijd ontdekte David zijn gave om de toekomst af te kunnen leiden. Met behulp van een glazen bol ziet hij vormen en symbolen waaraan hij een interpretatie kan geven. David zal hier elke dag voor ieder sterrenbeeld verkondigen wat hij in zijn glazen bol ziet.
De voorspelling geldt alleen voor vandaag.
Boogschutter
De familie als stabiel en zeker fundament.
Kreeft
Zelfoverschatting, blasfemie, zinloosheid.
Leeuw
Optimisme, zelfbewustzijn, hartelijkheid.
Maagd
Het maken van een grote sprong om een hoger doel te bereiken.
Ram
Zich met doorzettingsvermogen en geduld aan een concrete opgave te wijden.
Schorpioen
Koketterie en naïef zelfbedrog.
Steenbok
Wijziging.
Stier
Gevestigde kracht en sterkte; vertrouwen, levendigheid en harmonie.
Tweelingen
Streven naar bezit, zekerheid en tastbare dingen.
Vissen
Het aannemen en beantwoorden van het gevoel 'door iemand anders geliefd worden'
Waterman
Het zoeken naar de weg naar de innerlijke voleinding.
Weegschaal
Eigengerechtigheid, perfectionisme, rationaliteit waarin geen plaats is voor intuïtie. De beperktheid van de werkelijkheid, rationaliteit als gevangenis. Orde om de orde.

De vernieuwingsdrang die sinds enkele jaren weer volop gaande is in het voorspellen van de toekomst heeft een nieuwe wending aangenomen. Hoewel het enkele jaren geleden nog vaak gratis voorkwam dat in de astrologie namen werden aangezien voor willekeurige omwentelingen is het tegenwoordig veel gebruikelijker de toekomst te voorspellen met een zintuig. Deze wordt vaak gratis te rade geslagen en is onder astrologen een geliefde aandrang. Het voorspellen van de toekomst gebeurd al vele jaren en niet eerder was het mogelijk om de mogelijkheden van tegenwoordig ook ten zinvolle te gebruiken. Dat heeft er toe geleid dat het voorspellen van de toekomst enige vertraging heeft opgelopen en het debat over het gratis vernieuwen van de toekomst ook enige waarde heeft. Het blijkt namelijk dat dit in de toekomst nog vaak gratis zal worden voorspelt en dat daardoor daarin nog maar weinig tegen in te brengen is. Het is daarom te hopen dat in deze nieuwe generatie van toekomst voorspellende mogelijkheden weer volop daarvan gebruik zal worden gemaakt en de nauwkeurigheid van het voorspellen daarmee ook zal verbeteren. Het waarheidsgehalte is namelijk ten zeerste van belang en de hoop is er daarom op gericht deze de komende jaren nog verder te verbeteren. Alleen dan kan de toekomst met een grotere zekerheidswaarde worden voorspelt.