Maandhoroscoop Januari 2024 Waterman : Impulsieve aankopen zijn niet verstandig deze maand. Koop dus niets duurs, je krijgt spijt. Je vindt het waarschijnlijk niet mooi meer of het past helemaal niet bij jou of je inrichting.
 Maandhoroscoop Februari 2024 Waterman: Als jij iemand ontmoet die jou helemaal niet ligt, probeer dan toch netjes te blijven. De situatie kan zeer snel en onnodig onder hoogspanning komen.
 Maandhoroscoop Maart 2024 Waterman: Ga deze maand eens lekker de natuur in. Wandelen in het bos of op de heide. Wat te denken van het strand als het lekker waait of stormt. Dat zijn de momenten en plekken waar u echt tot rust kunt komen.
 Maandhoroscoop April 2024 Waterman: Laat alles je overkomen, deze maand is een maand vol verrassingen.
 Maandhoroscoop Mei 2024 Waterman: De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat weet u toch. Geef niet op, kijk naar het resultaat. Dat is waar u het allemaal voor doet. En onthoud: geen aanzien, zonder afzien.
 Maandhoroscoop Juni 2024 Waterman: Besteed je aandacht aan de mensen die het echt waard zijn.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Waterman: Uw batterij is weer helemaal opgeladen. U heeft een tijdje kalm aan gedaan en daarvan plukt u nu de vruchten. U kunt er weer tegenaan zowel privé als op het werk. Doe dat dan ook maar.
 Maandhoroscoop Augustus 2024 Waterman: Verspil uw energie niet aan negatieve dingen zoals ruzies en nietszeggende details. Besteed uw energie liever aan positieve dingen waar u echt plezier aan beleeft en die echt van belang zijn voor u.
 Maandhoroscoop September 2024 Waterman: een Waterman zal veel lachen en veel lol hebben.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Waterman: De drukte van de laatste tijd dreigt u boven het hoofd te groeien. Blijf kalm en trek op tijd aan de bel, men zal dat waarderen. Het is echt geen schande om eens om hulp te vragen.
 Maandhoroscoop November 2024 Waterman: U heeft zich lange tijd voor meer dan 100% ingezet. Dat uw activiteiten succesvol zijn geweest, gaat u de komende tijd merken. Daar hoort natuurlijk ook een stukje inkomensverbetering bij.
 Maandhoroscoop December 2024 Waterman: U heeft zonder twijfel vrijbaan als het gaat om het bereiken van uw idealen. Een perfecte situatie dus om eens flink gas te geven. In welke richting u ook wilt gaan, u zult uw doel bereiken.