Maandhoroscoop Januari 2023 Waterman : Jij wilt ook wel eens in het middelpunt van de belangstelling staan, nietwaar? Dat mag deze maand ook best, zorg alleen dat je niet met andermans veren pronkt.
 Maandhoroscoop Februari 2023 Waterman: Je twijfelt? Een leuke maand om het lot te tarten. Neem deze maand een beslissing en doe dan precies het tegenovergestelde. Je zult versteld staan van het resultaat.
 Maandhoroscoop Maart 2023 Waterman: Je moet een belangrijke beslissing nemen. Vat dat niet te luchtig op. Ga naar een goede vriend waarvan je weet dat die in een soortgelijke situatie heeft gezeten en luister naar hem of haar.
 Maandhoroscoop April 2023 Waterman: Deze maand voel je je zeker van jouw zaakjes. Het zou erg dom zijn daar niet flink gebruik van te maken. Doe de dingen die je anders niet aandurft.
 Maandhoroscoop Mei 2023 Waterman: Het is deze maand geen goede tijd om je buiten de begaanbare paden te begeven. Ook al voel je het misschien anders, uitspattingen kun je beter een tijdje uitstellen.
 Maandhoroscoop Juni 2023 Waterman: Jij ontvangt deze maand nog niet het applaus waar je op wacht. Dat ligt niet aan jouw publiek. Jij zult jouw 'optreden' nog verder moeten vervolmaken, dan komt dat applaus echt.
 Maandhoroscoop Juli 2023 Waterman: Leef deze maand in het hier en nu. Let er op wat goed voor je is en richt je daar op. Laat jouw leven niet vergallen door gebeurtenissen waar je niets meer aan kunt veranderen. Verwerk ze gedoseerd.
 Maandhoroscoop Augustus 2023 Waterman: Jij staat in het middelpunt van de gebeurtenissen. Als je slim bent, probeer je hier jouw voordeel mee te doen. De situatie kan bijna niet gunstiger worden.
 Maandhoroscoop September 2023 Waterman: Probeer deze maand eens te willen wat je krijgt, in plaats van te krijgen wat je wilt. Dan kun je deze maand toch heel tevreden zijn.
 Maandhoroscoop Oktober 2023 Waterman: Jij hebt momenteel een superbrein. Je bent veel sneller van begrip en veel creatiever in het bedenken van oplossingen dan anders en dan anderen. Met die anderen moet je wel rekening blijven houden.
 Maandhoroscoop November 2023 Waterman: Jij bent op de goede weg en dat merk je zelf het beste. De kunst is deze maand het bereikte veilig te stellen en verder uit te bouwen. Succes!
 Maandhoroscoop December 2023 Waterman: Denk liever een keertje extra na voordat je die stap neemt. Jij komt dan wel erg voorzichtig over, maar voorkomt daarmee deze maand wel een eventuele misstap.