Maandhoroscoop Januari 2024 Vissen : U zet uw beste beentje voor en zult met veel gevoel en discretie een kennis met zijn/haar problemen ter zijde staan. Daarmee oogst u veel respect en een vriend voor het leven.
 Maandhoroscoop Februari 2024 Vissen: Uw zorgzaamheid voor uw medemens is bewonderenswaardig. De misbruik die daarvan wordt gemaakt wellicht ook. Zorg ook goed voor uzelf en pas op voor mensen die u voor hun karretje spannen.
 Maandhoroscoop Maart 2024 Vissen: Het uiterlijk van mensen wordt veelal niet zozeer bepaald door hun knapheid, maar door hun zelfvertrouwen en uitstraling. Dat heeft alles te maken met wat u van uzelf vindt.
 Maandhoroscoop April 2024 Vissen: Deze maand zul je een gezellige maand hebben met je familie en je zal in een goede bui zijn.
 Maandhoroscoop Mei 2024 Vissen: Je zal deze maand veel te doen hebben, maar dat is het allemaal waard.
 Maandhoroscoop Juni 2024 Vissen: Deze maand ontdek jij waar jij je al die tijd al onbewust tegen verzet. Je wordt je er eindelijk van bewust. Wees op je hoede, het kan heel verrassend zijn.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Vissen: Het bereiken van uw doel is vooral afhankelijk van het doel dat u uzelf gesteld heeft. Stel geen onbereikbare doelen. Dat leidt alleen maar tot een frustratie die u uzelf aandoet.
 Maandhoroscoop Augustus 2024 Vissen: een Vis zal een keuze maken die in de eerste instantie klein lijkt, maar toch groot uitpakt.
 Maandhoroscoop September 2024 Vissen: U leeft deze maand op een grote roze wolk. Het lijkt wel te mooi om waar te zijn. Wees daarom voor de zekerheid op uw hoede.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Vissen: Als je deze maand je eigen gang wilt gaan zal men veel verzet en kritiek bieden. Aan jou de keuze. Blijf in ieder geval rustig en bedenk of je een compromis kunt sluiten.
 Maandhoroscoop November 2024 Vissen: De sleur van alle maand trekt u en uw omgeving deze maand mee naar beneden. Kop op! Bent u juist niet degene die in staat is die sleur te doorbreken? Vooruit er tegenaan, bedenk iets origineels.
 Maandhoroscoop December 2024 Vissen: Emoties zijn vaak moeilijk te verklaren. Accepteer uw gevoelens en probeer ze niet te bewijzen en/of te begrijpen. Uw gevoel zegt u precies wat u nodig heeft