Maandhoroscoop Januari 2024 Tweeling : Tot werken kunt u deze maand alleen komen wanneer u zichzelf forceert. Dat is niet aan te bevelen, het is geen maand voor werk en plicht. Maak van de nood een deugd en geniet van een lui maandje.
 Maandhoroscoop Februari 2024 Tweeling: Houdt afstand van de mensen die je aandacht niet waard zijn!
 Maandhoroscoop Maart 2024 Tweeling: Neem geen overhaaste beslissingen, laat u daar niet toe overhalen. Neem de tijd, wik en weeg, dat is immers de manier waarop u een beslissing neemt. En alleen dan kunt u leven met uw beslissing.
 Maandhoroscoop April 2024 Tweeling: Een onverwachte situatie vereist al uw aandacht en inzet. U zult al uw plannen en overtuigingen overboord moeten zetten. Gelukkig bent u flexibel genoeg om deze problemen op te lossen, geen zorgen.
 Maandhoroscoop Mei 2024 Tweeling: Eindelijk is het zover: deze maand kun jij de vruchten plukken van al je inspanningen van de laatste tijd. Geniet van het heerlijke gevoel dat het bij je op zal roepen.
 Maandhoroscoop Juni 2024 Tweeling: Let goed op uw omgeving en wat er allemaal gebeurt om u heen. Op die manier mist u niet het optimale moment waarop u in actie moet komen om uw plannen uit te voeren.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Tweeling: U bent nogal terughoudend geweest tegen die ene persoon. Deze maand komt het moment dat u inziet dat u deze houding kunt laten varen. U ziet een totaal andere kant van de persoon in kwestie.
 Maandhoroscoop Augustus 2024 Tweeling: Je hebt waarschijnlijk helemaal gelijk als je denkt dat sommige dingen niet zo gaan als het eigenlijk zou horen. Toch kun je jouw kritiek beter nog even voor je houden.
 Maandhoroscoop September 2024 Tweeling: Doe deze maand eens lekker rustig, je hebt de rust hard nodig!
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Tweeling: Leef deze maand in het hier en nu. Let er op wat goed voor u is en richt u daar op. Laat uw leven niet vergallen door gebeurtenissen waar u niets meer aan kunt veranderen. Verwerk ze gedoseerd.
 Maandhoroscoop November 2024 Tweeling: Het zal een drukke maand zijn, probeer ook wat rust te pakken.
 Maandhoroscoop December 2024 Tweeling: U heeft momenteel een superbrein. U bent veel sneller van begrip en veel creatiever in het bedenken van oplossingen dan anders en dan anderen. Met die anderen moet u wel rekening blijven houden.