Maandhoroscoop Januari 2023 Tweeling : Deze maand is het geen goede maand beslissingen te nemen. Indien mogelijk doe je er goed aan jouw beslissingen uit te stellen. Neem deze maand gerust de tijd om eens lekker te dromen over jouw idealen
Maandhoroscoop Februari 2023 Tweeling: Er staat je een leuke verrassing te wachten deze maand. Bedenk dat het niet alleen om de inhoud gaat, het gaat vooral om het gebaar. Reageer niet te overdreven.
Maandhoroscoop Maart 2023 Tweeling: Let goed op jouw omgeving en wat er allemaal gebeurt om je heen. Op die manier mis je niet het optimale moment waarop je in actie moet komen om jouw plannen uit te voeren.
Maandhoroscoop April 2023 Tweeling: Jij komt deze maand een hoop hobbels tegen op jouw pad. Maar elke hobbel die je neemt is een stap vooruit en een overwinning op zich. Geef de moed dus niet op.
Maandhoroscoop Mei 2023 Tweeling: Deze maand zal je iets te horen krijgen wat zorgt voor opluchting. Een last valt van je schouders.
Maandhoroscoop Juni 2023 Tweeling: Het bereiken van jouw doel is vooral afhankelijk van het doel dat jij jezelf gesteld hebt. Stel geen onbereikbare doelen. Dat leidt alleen maar tot een frustratie die je jezelf aandoet.
Maandhoroscoop Juli 2023 Tweeling: Deze maand opletten, houd jouw ogen en oren goed open. Er wordt je belangrijke informatie toegespeeld, maar je moet de signalen natuurlijk wel oppikken.
Maandhoroscoop Augustus 2023 Tweeling: Neem geen overhaaste beslissingen, laat je daar niet toe overhalen. Neem de tijd, wik en weeg, dat is immers de manier waarop je een beslissing neemt. En alleen dan kun je leven met jouw beslissing.
Maandhoroscoop September 2023 Tweeling: Het wordt deze maand eens tijd om alle lang gekoesterde illusies de deur uit te werken. Dat is moeilijk, toegegeven, maar het resultaat mag er zijn.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Tweeling: De verantwoordelijkheid voor de wereld begint en eindigt deze maand bij jezelf. Jij bent zelfs de enige die iets aan jouw eigen situatie kan veranderen.
Maandhoroscoop November 2023 Tweeling: Eindelijk is het zover: deze maand kun jij de vruchten plukken van al je inspanningen van de laatste tijd. Geniet van het heerlijke gevoel dat het bij je op zal roepen.
Maandhoroscoop December 2023 Tweeling: Jij bent deze maand ontvankelijk voor indrukken uit jouw omgeving. Een aanrader voor deze maand is dan ook om extra open te staan voor andere mensen. Dat kan heel leerzaam zijn.