Maandhoroscoop Januari 2024 Steenbok: Rustig maandje, fijne maand voor jou en je vrienden.
 Maandhoroscoop Februari 2024 Steenbok: Geloof niet alles wat gezegd wordt deze maand, niet alles is waar.
 Maandhoroscoop Maart 2024 Steenbok: Deze maand zul je een gezellige maand hebben met veel verschillende mensen, leuk!
 Maandhoroscoop April 2024 Steenbok: Iemand zal deze maand al uw plannen in de war schoppen. Dat geeft aan de ene kant veel overlast, aan de andere kant zorgt het ook voor een hoop onverwachtse gezelligheid.
 Maandhoroscoop Mei 2024 Steenbok: Ga deze maand wat leuks doen zodat het je even afleidt van iets waar je mee zit.
 Maandhoroscoop Juni 2024 Steenbok: Als u niemand toelaat, kunt u natuurlijk niet verwachten dat u in een persoonlijk gesprek terechtkomt. Als u wat van uzelf prijs durft te geven, kunt u daar ook iets voor terug verwachten.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Steenbok: Als u deze maand begrip toont voor de mening van andere mensen, zullen zij dat begrip ook voor u opbrengen. Dat kan uw gevoel voor eigenwaarde positief beïnvloeden.
 Maandhoroscoop Augustus 2024 Steenbok: Deze maand voel jij je misschien niet helemaal op en top. Laat je je gevoel wel toe? Of heb je bedacht dat dat deze maand niet zo heel goed uitkomt? Dat is vragen om moeilijkheden.
 Maandhoroscoop September 2024 Steenbok: Het is geen geschikte tijd om te luieren en te niksen. Het is zonde om al die kansen die u nu krijgt te laten schieten omdat het weer te mooi is of omdat u gewoon geen zin heeft.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Steenbok: De maand zit vol complimentjes. Geven en nemen: leuk!
 Maandhoroscoop November 2024 Steenbok: Een Steenbok zal een leuke uitnodiging krijgen.
 Maandhoroscoop December 2024 Steenbok: Als u iets tot een goed einde heeft gebracht, mag u daar best trots op zijn. Ga niet meteen door met een volgend doel, geniet van uw behaalde resultaat en laat uw prestatie ook werkelijk tot u doordringen.