Maandhoroscoop September 2024 Boogschutter: Uw gevoelens spelen u parten. U weet niet goed wat er allemaal met u gebeurt. Neem rustig de tijd om dat uit te zoeken. Nieuwe inzichten leiden vaak het eerst tot nieuwe gevoelens.
 Maandhoroscoop September 2024 Kreeft: U beschikt deze maand over een flink portie geluk en dat heeft u ook nodig om u uit een lastige situatie te redden. Probeer uw vijandige houding te laten varen die heeft u immers in de problemen gebracht.
 Maandhoroscoop September 2024 Leeuw: de Leeuw komt iets te weten, maar hij weet niet zo goed of hij dat wel of niet moet geloven.
 Maandhoroscoop September 2024 Maagd: Tel even tot 10 en blijf rustig, er zullen wat irritaties komen deze maand.
 Maandhoroscoop September 2024 Ram: Je gaat deze maand veel positieve dingen horen van mensen.
 Maandhoroscoop September 2024 Schorpioen: Niet alleen lichamelijke ontspanning is belangrijk. Vooral mentale ontspanning zal voor de noodzakelijke rust zorgen. Neem de tijd om uw gedachten en gevoelens tot rust te laten komen.
 Maandhoroscoop September 2024 Steenbok: Het is geen geschikte tijd om te luieren en te niksen. Het is zonde om al die kansen die u nu krijgt te laten schieten omdat het weer te mooi is of omdat u gewoon geen zin heeft.
 Maandhoroscoop September 2024 Stier: Weet wanneer je moet stoppen, eens is het genoeg.
 Maandhoroscoop September 2024 Tweeling: Doe deze maand eens lekker rustig, je hebt de rust hard nodig!
 Maandhoroscoop September 2024 Vis: U leeft deze maand op een grote roze wolk. Het lijkt wel te mooi om waar te zijn. Wees daarom voor de zekerheid op uw hoede.
 Maandhoroscoop September 2024 Waterman: een Waterman zal veel lachen en veel lol hebben.
 Maandhoroscoop September 2024 Weegschaal: Probeer niet te veel hooi op je vork te nemen, een beetje vrije tijd is ook goed voor je.