Maandhoroscoop Januari 2024 Schorpioen : Jij stroomt over van de energie deze maand. Men kan je dan ook maar beter niet voor de voeten lopen. Jij hebt een doel voor ogen en dat gaat gehaald worden. Het liefst deze maand nog.
 Maandhoroscoop Februari 2024 Schorpioen: Zet uw twijfels aan de kant. U kunt op uw vakkundigheid vertrouwen en daar gerust mee op de voorgrond treden. De positieve reacties die u zult krijgen vergroten uw zelfvertrouwen.
 Maandhoroscoop Maart 2024 Schorpioen: Weet wanneer je moet stoppen, eens is het genoeg.
 Maandhoroscoop April 2024 Schorpioen: Je zult eerlijk moeten zijn deze maand, dat is het beste.
 Maandhoroscoop Mei 2024 Schorpioen: Je zult deze maand een berichtje krijgen van iemand van wie je al heel lang iets wil horen.
 Maandhoroscoop Juni 2024 Schorpioen: Accepteer dat ook jij grenzen hebt. Als je dat lukt en als je bepaalt waar die grenzen liggen en daar dan ook niet overheen gaat, dan ga je een stralende toekomst tegemoet.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Schorpioen: Maak leuke plannen voor deze maand, maar zorg dat het niet té druk wordt.
 Maandhoroscoop Augustus 2024 Schorpioen: Probeer deze maand eens goed te luisteren, je zal iets belangrijks opvangen.
 Maandhoroscoop September 2024 Schorpioen: Niet alleen lichamelijke ontspanning is belangrijk. Vooral mentale ontspanning zal voor de noodzakelijke rust zorgen. Neem de tijd om uw gedachten en gevoelens tot rust te laten komen.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Schorpioen: Leg niet te veel druk op jezelf, af en toe een pauze is ook goed.
 Maandhoroscoop November 2024 Schorpioen: U bent in topvorm deze maand en dat straalt u uit. U kunt met iedereen opschieten en mensen komen naar u toe om uw advies in te winnen. Zelfs een ruzie moet door u worden gesust.
 Maandhoroscoop December 2024 Schorpioen: Maakt u zich niet te veel zorgen. Er komt schot in de oplossing van een probleem dat u al langer dwars zit. Wees echter niet terughoudend, het initiatief zal van uzelf uit moeten gaan.