Maandhoroscoop Januari 2024 Ram : U moet deze maand een belangrijke beslissing nemen. Vat dat niet te luchtig op. Ga naar een goede vriend waarvan u weet dat die in een soortgelijke situatie heeft gezeten en luister naar hem of haar.
 Maandhoroscoop Februari 2024 Ram: Laat die ene persoon zien dat hij er niet alleen voor staat.
 Maandhoroscoop Maart 2024 Ram: Houd rekening met de gevoelens van anderen. Neem af en toe eens de tijd om te praten over dingen die voor u nutteloos en belangeloos lijken te zien. U kunt niet altijd alleen maar over diepzinnige zaken praten.
 Maandhoroscoop April 2024 Ram: Werk hard deze maand, je zult beloond worden.
 Maandhoroscoop Mei 2024 Ram: Dit is een maand waarop u tot nieuwe inzichten kunt komen over hoe uw eigen energie samengaat met die van anderen. Bent u een teamplayer of doet u de dingen liever alleen?
 Maandhoroscoop Juni 2024 Ram: Deze maand moet je die dingen doen die echt belangrijk zijn. Je zult een zeer goede indruk achterlaten als jij deze belangrijke zaken keurig in orde brengt.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Ram: Zeg tegen die ene persoon de waarheid, dat zal beter voor jou en voor de ander zijn.
 Maandhoroscoop Augustus 2024 Ram: U zou zo graag met iemand over belangrijke onderwerpen willen praten. U lijkt echter maar niet uit die eindeloze, oppervlakkige details te komen. Stel u zelf wat meer open. Dan komt de rest vanzelf.
 Maandhoroscoop September 2024 Ram: Je gaat deze maand veel positieve dingen horen van mensen.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Ram: U heeft een grote aantrekkingskracht op personen van het andere geslacht. Een nieuwe verovering is snel gemaakt. Pas op als dit niet is wat u wilt, want dan zijn de problemen niet te overzien.
 Maandhoroscoop November 2024 Ram: Geef alles wat je in je hebt deze maand, het zal beloond worden.
 Maandhoroscoop December 2024 Ram: Geloof in uzelf en laat uw fantasie de vrije loop als u moeilijke problemen moet oplossen. Uw intuïtie is altijd dik in orde in deze situaties.