Maandhoroscoop Oktober 2023 Boogschutter: Er zijn deze maand veel manieren om persoonlijk geluk te vinden. Jij vindt waarschijnlijk veel genoegen in het helpen en ondersteunen van andere mensen.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Kreeft: Deze maand ben je in staat anderen mensen te motiveren. Mensen luisteren naar je en nemen jouw enthousiasme bijna vanzelf over. Een goede kans om langdurige contacten te leggen. Maar overdrijf niet te veel.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Leeuw: In het leven verzamelt men ervaringen. Wat heb je daarmee tot nu toe gedaan? Deze maand is een goede maand om eens over veranderingen na te denken.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Maagd: Jouw rust en doorzettingsvermogen liegen er deze maand niet om. Deze kwaliteiten zal je de komende tijd ook hard nodig hebben. Geef niet op! Laat zien dat je het aankan.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Ram: Verspil jouw energie niet aan negatieve dingen zoals ruzies en nietszeggende details. Besteed jouw energie liever aan positieve dingen waar je echt plezier aan beleeft en die echt van belang zijn voor je.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Schorpioen: Er komen veranderingen in jouw leven. Diep van binnen weet je dat al een tijdje. Het is tijd om die veranderingen te forceren, deze maand nog!
Maandhoroscoop Oktober 2023 Steenbok: Jij hebt geluk deze maand. Er zijn geen problemen opkomst en je kunt je de hele maand met allemaal leuke dingen bezighouden.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Stier: Fouten zijn er om van te leren, niet om over door te zeuren. Aanvaard deze maand de consequenties, slik een paar keer en ga door met leven. Je bent weer een ervaring rijker.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Tweeling: De verantwoordelijkheid voor de wereld begint en eindigt deze maand bij jezelf. Je bent zelfs de enige die iets aan jouw eigen situatie kan veranderen.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Vissen: Kijk deze maand eens terug op wat je de laatste tijd hebt gedaan. Ben je daarmee tevreden of moeten er bepaalde dingen worden aangepast? Nu kan het nog.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Waterman: Jij hebt momenteel een superbrein. Je bent veel sneller van begrip en veel creatiever in het bedenken van oplossingen dan anders en dan anderen. Met die anderen moet je wel rekening blijven houden.
Maandhoroscoop Oktober 2023 Weegschaal: Je moet deze maand beslist eens een andere aanpak uitproberen. Jouw oude vertrouwde aanpak werkt sowieso niet zo goed, dus het kan eigenlijk alleen maar beter worden.