Maandhoroscoop Oktober 2024 Boogschutter: Laat je niet kennen en laat zien dat je het kan!
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Kreeft: U lost deze maand een moeilijk probleem op waar u al een tijdje mee rondloopt. Dit zal u net dat stukje zelfvertrouwen geven dat u miste om die ene belangrijke stap in uw leven te zetten.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Leeuw: U bent veel te gauw afgeleid en begint van alles dat u niet afmaakt. Probeer ook eens wel iets af te maken, dat zal u een ongekende voldoening geven.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Maagd: Je zal hulp krijgen van iemand waarvan je het niet verwacht. Waardeer het!
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Ram: U heeft een grote aantrekkingskracht op personen van het andere geslacht. Een nieuwe verovering is snel gemaakt. Pas op als dit niet is wat u wilt, want dan zijn de problemen niet te overzien.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Schorpioen: Leg niet te veel druk op jezelf, af en toe een pauze is ook goed.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Steenbok: De maand zit vol complimentjes. Geven en nemen: leuk!
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Stier: Deze maand is jouw vermogen diplomatiek op te treden ver te zoeken. Voorkom dat je in discussies of gevoelige gesprekken verwikkeld raakt, het zal je geen goed doen.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Tweeling: Leef deze maand in het hier en nu. Let er op wat goed voor u is en richt u daar op. Laat uw leven niet vergallen door gebeurtenissen waar u niets meer aan kunt veranderen. Verwerk ze gedoseerd.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Vis: Als je deze maand je eigen gang wilt gaan zal men veel verzet en kritiek bieden. Aan jou de keuze. Blijf in ieder geval rustig en bedenk of je een compromis kunt sluiten.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Waterman: De drukte van de laatste tijd dreigt u boven het hoofd te groeien. Blijf kalm en trek op tijd aan de bel, men zal dat waarderen. Het is echt geen schande om eens om hulp te vragen.
 Maandhoroscoop Oktober 2024 Weegschaal: Deze maand verrast u vriend en vijand. U komt met zulke vernieuwende ideeën dat u er zelf nog verbaasd over bent. Het zal u in ieder geval veel respect opleveren en de bijbehorende financiën