Maandhoroscoop Juli 2024 Boogschutter: Problemen te over deze maand. U kunt ze echter allemaal aan, althans dat houdt u zichzelf steevast voor. Misschien wordt het toch tijd voor een beetje rust in uw leven en voor wat meer tijd voor uzelf.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Kreeft: Er zullen deze maand negatieve gedachten naar boven komen, probeer deze weg te duwen en blijf positief.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Leeuw: Maak leuke plannen voor deze maand, deze zullen goed uitpakken!
 Maandhoroscoop Juli 2024 Maagd: Iedereen maakt wel eens fouten. U ook. Geef ze openlijk toe en laat blijken dat u er iets van heeft geleerd. Dat wekt uiteindelijk meer sympathie dan het ontkennen van gemaakte fouten, ook bij uzelf.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Ram: Zeg tegen die ene persoon de waarheid, dat zal beter voor jou en voor de ander zijn.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Schorpioen: Maak leuke plannen voor deze maand, maar zorg dat het niet té druk wordt.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Steenbok: Als u deze maand begrip toont voor de mening van andere mensen, zullen zij dat begrip ook voor u opbrengen. Dat kan uw gevoel voor eigenwaarde positief beïnvloeden.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Stier: Deze maand moet je uitkijken met wat je zegt, het kan verkeerd overkomen.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Tweeling: U bent nogal terughoudend geweest tegen die ene persoon. Deze maand komt het moment dat u inziet dat u deze houding kunt laten varen. U ziet een totaal andere kant van de persoon in kwestie.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Vis: Het bereiken van uw doel is vooral afhankelijk van het doel dat u uzelf gesteld heeft. Stel geen onbereikbare doelen. Dat leidt alleen maar tot een frustratie die u uzelf aandoet.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Waterman: Uw batterij is weer helemaal opgeladen. U heeft een tijdje kalm aan gedaan en daarvan plukt u nu de vruchten. U kunt er weer tegenaan zowel privé als op het werk. Doe dat dan ook maar.
 Maandhoroscoop Juli 2024 Weegschaal: Verlang niet naar de problemen als die even wegvallen. Geniet van de rust die is gekomen en blijf niet piekeren. De oude problemen zijn verdwenen maar nieuwe ontstaan vanzelf wel weer.