Maandhoroscoop December 2024 Boogschutter: een Boogschutter zal iets fantastisch meemaken, iets wat hij totaal niet verwacht.
 Maandhoroscoop December 2024 Kreeft: U staat in het middelpunt van de belangstelling, vooral van mensen van het andere geslacht. Houd uw hoofd er wel bij, ga niet zomaar met een ander op stap. Of heeft u geen vaste relatie?
 Maandhoroscoop December 2024 Leeuw: Kijk eens naar jezelf deze maand, in plaats van continu naar een ander. Je hebt ook tijd voor jezelf nodig.
 Maandhoroscoop December 2024 Maagd: Deze maand is echt zo'n feel-good-maandje. Doe leuke dingen dus. :)
 Maandhoroscoop December 2024 Ram: Geloof in uzelf en laat uw fantasie de vrije loop als u moeilijke problemen moet oplossen. Uw intuïtie is altijd dik in orde in deze situaties.
 Maandhoroscoop December 2024 Schorpioen: Maakt u zich niet te veel zorgen. Er komt schot in de oplossing van een probleem dat u al langer dwars zit. Wees echter niet terughoudend, het initiatief zal van uzelf uit moeten gaan.
 Maandhoroscoop December 2024 Steenbok: Als u iets tot een goed einde heeft gebracht, mag u daar best trots op zijn. Ga niet meteen door met een volgend doel, geniet van uw behaalde resultaat en laat uw prestatie ook werkelijk tot u doordringen.
 Maandhoroscoop December 2024 Stier: Deze maand gebeuren er dingen, die jouw begrip en inzicht zullen vergroten. Dat kunnen hele pijnlijke gebeurtenissen zijn, maar dat hoeft niet. Ingrijpend zijn ze in ieder geval wel.
 Maandhoroscoop December 2024 Tweeling: U heeft momenteel een superbrein. U bent veel sneller van begrip en veel creatiever in het bedenken van oplossingen dan anders en dan anderen. Met die anderen moet u wel rekening blijven houden.
 Maandhoroscoop December 2024 Vis: Emoties zijn vaak moeilijk te verklaren. Accepteer uw gevoelens en probeer ze niet te bewijzen en/of te begrijpen. Uw gevoel zegt u precies wat u nodig heeft
 Maandhoroscoop December 2024 Waterman: U heeft zonder twijfel vrijbaan als het gaat om het bereiken van uw idealen. Een perfecte situatie dus om eens flink gas te geven. In welke richting u ook wilt gaan, u zult uw doel bereiken.
 Maandhoroscoop December 2024 Weegschaal: Deze maand ontvang je een berichtje met groot nieuws. Positief of negatief, dat is nog afwachten.