De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Proberen bestaat niet, alleen doen of niet doen.Liefde is als een virus. Het kan overal en op elk moment toeslaan.Niemand is perfect, totdat je er verliefd op wordt.De beste manier om door te gaan, is niet achterom kijken.Wat je ook doet, stop nooit met dromen.


Een relatie is nooit een verspilling van tijd. Als het niet brengt wat wilt, is het op zijn minst dat het je geleerd heeft wat je niet wilt.In het leven ben je passagier of de piloot. Het is jouw keuze. Kies maar.haat heeft pijn nog nooit verzacht't leven kan je niet beloven altijd gelukkig te zijn, maar het leven zal beter zijn wanneer je dingen accepteert die je niet kunt veranderenDe enige manier om het leven te verdragen, is om de schoonheid ervan te leren zien.


Soms is geen reactie, de beste reactie.Sta iedere dag sterker op dan de dag ervoor. Kijk je angsten aan en droog je tranen. Je hebt een prachtig leven te leven.Je weet dat je van iemand houdt, als het moeilijkste om te doen, afscheid nemen is!Je verleden speelt een rol in hoe je nu bent, maar het bepaalt niet wie je bent. Elke dag is een nieuw begin.Als je altijd de waarheid vertelt hoef je nooit wat te onthouden.


Als je praat, herhaal je wat je al weet. Als je luistert, leer je vaak iets nieuws.Respect is als een glimlach. Het kost niets en iedereen stelt het op prijs.Laat je dromen de werkelijkheid veranderen, niet de werkelijkheid jouw dromen.Lach als je kunt, maak excuses als het moet en laat los wat je niet kunt veranderen.Vertrouwen. Het is het moeilijkste om te vinden en het gemakkelijkste om te verliezen.