De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Laat elke dag een droom zijn die je kunt aanraken, een liefde die je kunt voelen, een reden zijn om te lachen. Omarm het geluk!Hou van mij zoals ik ben, niet zoals jij wilt dat ik ben.Waardeer de mensen die van je houden. Help de mensen die je nodig hebben. Vergeef de mensen die je pijn deden.De tragedie van het leven is niet de dood, maar wat we in ons laten sterven terwijl we nog leven.Indien je jezelf de moeite waard vindt, kan niemand jou een waardeloos gevoel geven.


Als je wilt dat je kippen eieren leggen, moet je het kakelen verdragenBlijf niet altijd in je comfort zone. Anders word je een vogel die niet durft te vliegen buiten de open kooi. #PhilipArnoldHou van de mensen die je goed behandelen, laat de rest hun eigen leven leiden.Je bent goed genoeg zoals je bent. Je hoeft je voor niemand te bewijzen. #MayaAngelouEen vriend(in) laat je ook zonder woorden weten dat je de moeite waard bent.


Soms heb je het gevoel dat je voor goed wilt verdwijnen, maar wat je wilt is gevonden worden.Ik val, ik sta op, ik maak fouten, ik leer, ik leef, ik heb pijn, maar ik word sterker, ik ben niet perfect, maar ik ben dankbaar.Hoe heerlijk verfrissend is het als je stil en kalm blijft op het moment dat iemand verwacht dat je boos wordt.Je hoeft niet perfect te zijn, echt zijn is genoeg.Accepteren is vooral: loslaten van je verzet.


elk vooroordeel dat je loslaat, maakt je leven gelukkiger.Liefde is niet wat de geest denkt, maar wat het hart voelt.Wat mensen heel bijzonder maakt is niet het geluk dat je voelt als je bij ze bent, maar de pijn die je voelt als ze je verlaten.Sluit vrede met je verleden zodat het je toekomst niet bederft.Vriendelijkheid is meer dan daden. Het is een houding, een blik, een aanraking. Het is iets waar een ander van groeit. #Plato