De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Een lach gaat nooit uit de mode. Draag die van jou elke dag.De oorzaak verschuilt zich vaak in de spiegel.Liefde krijgen is onmogelijk als je het niet aan jezelf geeft.Het is niet belangrijk wie jou een slecht gevoel geeft, het is belangrijk wie je laat lachen.Geluk gaat niet over voortdurend krijgen wat je wil. Het gaat over houden van wat je hebt en er dankbaar voor zijn.


Falen is niet fataal. Het is de moed om verder te gaan die telt. #WinstonChurchillWare volwassenheid is daar waar nog ruimte is voor je innerlijk kind en dat van de ander.Vergeef mensen niet omdat je zwak bent. Vergeef hen omdat je sterk en wijs genoeg bent om te realiseren dat mensen soms fouten maken.Veel mensen zijn bang om te zeggen wat ze willen, dat is waarom ze niet krijgen wat ze willen.Twijfel niet aan mij voordat je me kent.


Lach wanneer je kunt. Verontschuldig je wanneer dit nodig is. En laat los wat je niet kunt veranderen.Gebruik je lach om de wereld te veranderen, laat de wereld niet jouw lach veranderen.Je kunt beter een nachtje slapen over wat je van plan bent, dan wakker te liggen over wat je gedaan hebt...Je ontmoet de ware op het moment dat je er niet naar op zoek bent.Ga uit je hoofd en ga in je hart. Denk minder, voel meer. #Osho


Het is gemakkelijk om te oordelen. Het is iets moeilijker om te begrijpen. Maar alleen door begrip groeien we.Schoonheid zit niet in wat je ziet maar in hoe je kijkt...Het duurt jaren om vertrouwen op te bouwen, maar het kan een minuut duren om het vertrouwen te beschadigen.De goede herinneringen houden je samen, de slechte proberen je uit elkaar te drijven.Vandaag is mijn lievelingsdag.