De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Vriendelijkheid is meer dan daden. Het is een houding, een blik, een aanraking. Het is iets waar een ander van groeit. #Platoje kan je leven niet baseren op de verwachtingen van anderenHet leven is als een spiegel. We krijgen de beste resultaten als we er lachend naar kijken.Verander, voordat je moet veranderen!Jij, jij zelf, evenzeer als wie dan ook in het gehele universum, verdient jouw liefde en affectie. #Boeddha


Het grootste geschenk dat je iemand kunt geven, is oprechte aandacht. #RichardMossAls je de verwachtingen tot nul reduceert, dan waardeer je alles wat iemand voor je doet.Wanneer je jezelf niet respecteert geven de dingen jouw waarde, indien je jezelf recepteert, geef je waarde aan de dingen.Je bent niet wat er met je is gebeurd. Je bent wat je besluit dat er met je gaat gebeuren.Ik vergeef mensen. Niet omdat ik zwak ben. Ik vergeef omdat ik sterk genoeg ben om te weten dat mensen fouten maken.


In plaats van je verzetten tegen je tranen, kun je je beter verzetten tegen diegene die ze veroorzaakt.Zonder vertrouwen is er geen geloof. Zonder geloof is er geen relatie. Zonder een relatie zijn we verloren. We moeten vertrouwen.Het is niet erg als je er nog niet bent, als je maar dichterbij bent dan gisteren.Vraag je niet af waarom anderen je pijn blijven doen, maar vraag je af waarom je het toestaat.Wees een goede luisteraar. Je oren zullen je nooit in de problemen brengen.


Wacht niet met trots zijn op jezelf totdat je jouw doel bereikt hebt. Wees trots op iedere stap die je zet. #KarenSalmansohnWanneer je stopt met de verkeerde dingen, geef je de juiste dingen een kans om samen jou een nieuw begin te maken.Onze grootste glorie zit niet in nooit vallen, maar in opstaan iedere keer als we vallen. #ConfuciusEen moeilijke tijd is een kans om je te ontwikkelen.Elk probleem is een kans om dingen beter te maken.