De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Wat je wilt is niet altijd wat je nodig hebt.Het leven gaat niet om wat hoort te zijn. Het is zoals het is. Hoe je hier zelf mee omgaat, maakt het verschil. #VSatirDe sleutel tot een beter leven is om de deur niet op slot te doen.Het leven is niet altijd perfect. Het leven is niet altijd gemakkelijk. Het leven is niet altijd zinvol. Maar zeker de moeite waard.Tussen twee liefhebbende harten zijn woorden overbodig.


Heb geen spijt over je verleden, het heeft je vooral sterker gemaakt.Wees voorzichtig voor wie je in je hart toelaat. Een enkeling is echt geïnteresseerd in jou, de rest is gewoon nieuwsgierig.Totdat je tevreden bent met wie je bent zal je nooit tevreden zijn met wat je hebt.Soms zijn woorden niet genoeg.Als je gelooft dat iets gaat werken, denk je in mogelijkheden. Als je denkt van niet, zie je de obstakels. #WayneDyer


Het is niet wat je doet, maar hoe je het doet. Niet wat je ziet, maar hoe je het bekijkt. Niet hoe je leven is, maar hoe je het leeft.Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.Wat er ook komt, laat het komen. Wat er ook is, laat het zijn. Wat er ook gaat, laat het gaan.Piekeren geeft iets kleins een grote schaduw.Geniet van wie je bent. Heb geen hekel aan jezelf om wat je niet bent.


Verlos jezelf van haat, door vergeving en liefde.Liefde is het zwakste wanneer er meer twijfel is dan vertrouwen. Liefde is het sterkste wanneer we leren vertrouwen, ondanks de twijfels.Lachen is niet altijd het beste medicijn, maar soms wel de beste vermomming.Wees voorzichtig met je gedachten. Het worden misschien woorden op een bepaald moment.Creëer positieve, pro-actieve gedachten die waarde toevoegen aan jouw leven en dat van anderen.