De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Vergeet niet dat soms de manier waarop je over mensen denkt, niet de manier is waarop ze in werkelijkheid zijn.De meeste mensen luisteren niet met de bedoeling om te begrijpen, ze luisteren met de bedoeling om te antwoorden.Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent totdat sterk zijn je enige optie is.In het leven moet je voortdurend beslissingen nemen. Neem ze zelf, het is jouw leven!Het leven is zoveel mooier met een glimlach op je gezicht, hoop in je hart, en geloof in jezelf.


Als je je het kan voorstellen, kan je het realiseren. Die mooie wereld waar je van droomt is maar een positieve actie van je verwijderd!Leer van gisteren, leef voor vandaag, hoop voor morgen.Relaties mislukken wanneer mensen binnenshuis de romantiek van een relatie willen en buitenshuis de voordelen van een vrijgezellen leven.Van mij mag je zijn wie je bent.Een grote les is dat 'houden van' en 'loslaten' onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


slechte dagen bestaan om je eraan te herinneren dat je goede dagen hebt om naar uit te kijkenSoms moet je van iemand afscheid nemen om te voorkomen dat je afscheid neemt van jezelf.Zelfvertrouwen is geen garantie tot succes maar zorgt ervoor dat we elke uitdaging aankunnen.Je kunt een ladder niet opklimmen met je handen in je zakken.Voordat je je hart volgt: Open je ogen en luister goed.


Er is een sterk persoon voor nodig om sorry te kunnen zeggen en een nog sterker persoon om te kunnen vergeven.Als het even lastig is, probeer het niet te begrijpen, laat de storm door je heen trekken en wees lief voor jezelf.Begrip is het voelen wat een ander denkt, niet het denken wat een ander voelt. #RobVanRaaltenAls u een probleem hebt, probeert u het op te lossen. Kunt u het niet oplossen, maak daar dan geen probleem van. #BoeddhaJe tijd is beperkt, dus stop met niet je eigen leven te leiden, maar het leven van iemand anders te leven. #SteveJobs