De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


'jezelf willen blijven' is soms een excuus om geen nieuwe stap te hoeven makenJe wilt iedereen zijn behalve jezelf. Het is makkelijk te dromen over het zijn van iemand anders, maar alleen degene die zichzelf zijn leven.Leer je kind niet om rijk te zijn. Leer hem om blij te zijn, zodat als hij opgroeit de waarde van de dingen weet, niet de prijs.Mensen die graag oordelen en anderen beschuldigen, proberen hun eigen problemen en onzekerheden te verdoezelen.Alles wat je geeft komt terug op je pad. Hoe dan ook, vandaag, morgen of volgend jaar. Je krijgt altijd wat je geeft.


De meest ongelukkige mensen zijn degene die altijd onderschatten wat ze zelf hebben en overschatten wat anderen hebben.Geef nooit op indien je iets echt graag wilt. Het is moeilijk om te wachten, maar het is nog moeilijker om spijt te hebben.Maar blijven malen doodt geluk. Onzekerheden doden gevoel van eigenwaarde. Leugens doden vertrouwen.Jij hebt jouw manier. Ik heb mijn manier. Wat is de beste, correcte en enige manier? Simpel, die bestaat niet. #NietzscheEen vriend ziet je tranen en je pijn, ook als je iedereen voor de gek houdt.


Wanneer je klaagt, verander je in een levende, ademende magneet die ellende aantrekt. #THarvEkerDoe niet wat anderen willen, doe waarvan jij denkt dat het goed is.Laat los wat je boos maakt en vier uitbundig wat je vrolijk maakt.Je weet dat je van iemand houdt, als het moeilijkste om te doen, afscheid nemen is!Start waar je bent, gebruik wat je hebt en doe wat je kunt.


Blijf gaan voor wat je echt graag wil. Alles zal naar je toe komen op het perfecte moment.Voordat je me veroordeelt... zorg ervoor dat je zelf perfect bent.Op het pad van vriendschap bloeien de mooiste bloemen. Ze heten verdraagzaamheid, eerlijkheid, hulpvaardigheid en vertrouwen.Geduld heeft niets te maken met hoe lang je kan wachten, maar hoe je je gedraagt tijdens het wachten.Hoe minder je denkt wat anderen er van denken, hoe gemakkelijker je leven wordt.