De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Aan het einde van de dag ben ik rustig, omdat mijn intenties goed zijn en mijn hart puur is.Sommigen zijn een kei in het opsommen van problemen. Wees anders. Tel je zegeningen. Ervaar dit geheim van geluk.Wanneer je jezelf niet respecteert geven de dingen jouw waarde, indien je jezelf recepteert, geef je waarde aan de dingen.Wie angst heeft om te lijden, lijdt nu al aan zijn angst.Als je de waarheid vertelt wordt het een deel van je verleden. Als je liegt wordt het een deel van je toekomst.


Laat niemand je vertellen dat je niet sterk genoeg bent.Vertrouwen is als een stuk papier. als het eenmaal gekreukeld is, zal het nooit meer helemaal kreukvrij worden.Veel mensen willen met jou in een limousine rijden, maar wat je wilt is iemand die met jou de bus neemt, als de limousine kapot is.Vecht voor wat je wilt, wacht op wat je liefhebt en leef niet elke dag met het idee hoe het zou kunnen zijn.Wees slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt en wees dapper genoeg om het te vragen.


Verwar je pad niet met je bestemming. Omdat het nu stormachtig is, betekent dat niet dat je niet op weg bent naar de zon.Ouder worden gaat vanzelf. Persoonlijk groeien is een keuze.Om je dromen waar te maken moet je eerst wakker wordenEen vriendelijk woord hoeft niet veel tijd te kosten maar de echo ervan duurt eindeloos.slechte dagen bestaan om je eraan te herinneren dat je goede dagen hebt om naar uit te kijken


Indien je je problemen uit de weg gaat lossen ze niet op, ze worden alleen maar uitgesteld en vaak groter.Als je het vaak genoeg zegt, zul je gaan voelen wat je zegt. Geloof in jezelf en in je dromen.Je hoeft niet rijk te zijn om vrienden te krijgen, je wordt het vanzelf als je ze hebt.De eerste uitdaging in het leven is het ontdekken van wie je bent. De tweede uitdaging is om gelukkig te zijn met wat er op je pad komt.Die ene hand die je tranen droogt in een moeilijke tijd, is veel belangrijker dan de vele handen die klappen voor je succes.