De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Vertel een ander altijd wat je voelt, want mogelijkheden kunnen in een fractie van een seconde verdwenen zijn en spijt kan een leven duren.Vergeet in een relatie niet: Als de pijn van bij elkaar blijven groter is dan de pijn van het loslaten, is het tijd om los te laten.Leeftijd, ras, lengte, gewicht en afstand doen er niet toe, zolang twee harten maar met elkaar dansen.Beter een dag als rijkaard geleefd en vijf dagen als een monnik, dan zes dagen als een voorzichtige boekhouder. #AdriaanvanDisGelukkig zijn de mensen die bij de dag leven, weinig klagen en blij zijn met de kleine dingen in het leven.


Twijfel aan je twijfels, voordat je aan jezelf twijfelt.Gelukt wandelt binnen, als angst wegloopt.Doen wat je leuk vindt is vrijheid. Leuk vinden wat je doet is geluk.Spijt levert alleen iets op wanneer je doet besluiten het voortaan anders te doen.Humor en geduld zijn kamelen waarmee je door elke woestijn kunt trekken


Als ik zwijg betekent dat vaak niet dat ik niet wil vertellen. Het betekent dat ik denk dat je niet klaar bent voor mijn gedachten.De dag dat je vrede sluit met wie je bent is de dag dat je leven werkelijk begint.De eerste stap tot het realiseren van een droom is hem in je geest tot prioriteit maken! #OosterseWijsheidWees bewust van wat je weggooit, wees voorzichtig met wat je wegduwt en denk goed na voordat je wegloopt.Twee kopjes suiker maken de zee niet zoet. Twee slechte dagen verpesten je hele leven niet.


Iets in mij spreekt. Iets in mij zwijgt. Iets in mij zei: Iets in mij ben jij.Ongeacht hoe slim, getaltenteerd of rijk je ook bent, hoe je met mensen omgaat zegt alles over je. Integriteit is alles.Het is niet het afscheid dat pijn doet, maar de flashbacks die volgen.Verwacht van jezelf altijd het beste resultaat en je zult zien dat het resultaat vanzelf beinvloed wordt door je verwachting.Het is hard werken om jezelf te vinden, jezelf te accepteren en te geloven dat je er mag zijn.