De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Wijsheid luistert alvorens te spreken, denkt alvorens te handelen, observeert alvorens zich over te geven en vraagt in geval van twijfel.Waardeer de mensen die van je houden. Help de mensen die je nodig hebben. Vergeef de mensen die je pijn deden.Eindig je dag altijd met een positieve gedachte. Ongeacht hoe moeilijk het was, morgen komt er een nieuwe kans.Het antwoord schuilt in onszelf. Als we daar geen rust en geluk vinden, vinden we het ook niet ergens buiten ons. #TPalmoHet juiste om te doen is vaak het moeilijkst om te doen, maar het geeft de meeste voldoening als je ermee klaar bent.


Een droom is een wens van het hart.Je moet praten om gehoord te worden, maar soms moet je stil zijn om gewaardeerd te worden.Verander voor niemand, behalve voor jezelf.Het is niet verplicht te antwoorden als iemand om ruzie vraagt.Als jouw geluk afhangt van wat een ander doet, heb je een probleem.


Wat er echt toe doet, is de waarde die je toevoegt aan je eigen leven en dat van anderen.Wanneer luisteren om te reageren, overgaat in luisteren om te begrijpen, ontstaat er echt contact.Jezelf ontwikkelen is bang durven zijn.Vergeven is de deur van het slot halen om tot de ontdekking te komen dat jij zelf de gevangene was.Vergeving verandert niet je verleden maar wel je toekomst.


Vergeven is de olie in een relatie.1) Vertrouwen. 2) Eerlijkheid. 3) Hoop. 4) Geduld. 5) Kennis. 6) Moed. 7) Zorg. Dit zijn de zeven stappen naar iemands hart.Zonder jou zou morgen niet de moeite waard zijn, en gisteren de herinnering niet waard.maak je vandaag alleen druk om zaken die binnen je cirkel van invloed vallenHet leven is zo veel lekkerder om te leven met een glimlach op je gezicht, hoop in je hart en vertrouwen in jezelf.