De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Accepteren is vooral: loslaten van je verzet.De mensen die instinctief glimlachen wanneer je oogcontact maakt zijn deze werelds grootste rijkdom.Je zult niets werkelijk begrijpen tot je het hebt ervaren.Geef zonder het te blijven herinneren en ontvang zonder het te vergeten. #BrianTracyWees niet te hard voor jezelf. We maken er soms een puinhoop van, we zijn niet perfect. Leer van je fouten en straf jezelf niet.


Als kind ben je niet bang/probeer je dingen uit. Je doet bepaalde dingen omdat je ze leuk vindt. Mijn advies voor jou: wordt nooit volwassen.Je bent nooit een verliezer totdat je stopt met proberenLiefde is als een virus. Het kan overal en op elk moment toeslaan.Je bent uniek, er is niemand op de wereld precies zoals jij. Je bent de enige echte originele jij!Niemand kan vluchten voor zijn hart. Daarom is het beter te luisteren naar wat het zegt... #PauloCoelho


Sterk zijn betekent niet dat je nooit wordt gekwetst. Het betekent dat zelfs als je wordt geraakt, je je niet laat verslaan.Als iemand van je wegloopt, laat hem lopen. Je lot is nooit verbonden aan iemand die vertrekt.Sterk zijn is niet altijd iets waar je bewust voor kiest. Het is iets waar je soms toe gedwongen wordt, wanneer zwak zijn geen optie is.Wanneer je voor een grote verandering in je leven staat, zal verlangen het moeten winnen van angst. Focus op wat je wil.Iedere morgen worden we opnieuw wakker. Wat we vandaag doen is het allerbelangrijkste. #Boeddha


Ik bewonder mensen die er voor kiezen om te stralen ondanks alle stormen die ze hebben meegemaakt.Je hoeft niet uit te leggen hoe je bent. Je ware vrienden weten het, de mensen die je niet mogen zullen het niet geloven.Laat de wereld je glimlach niet veranderen, maar gebruik je glimlach om de wereld te veranderen :-)Geniet van wie je bent. Heb geen hekel aan jezelf om wat je niet bent.Voor een ontevreden mens bestaan er geen gemakkelijke stoelen.