De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Verontschuldig je nooit voor het tonen van gevoel. Als je dat doet, verontschuldig je je voor de waarheid. #BenjaminDisraeliSoms moet je accepteren dat sommige dingen nooit meer hetzelfde zullen zijn.Op het moment dat je 's avonds gaat slapen, tel dan je zegeningen in plaats van de schapen.Heb vertrouwen in wie je bent. Niemand is zoals jij. Je bent prachtig zoals je bent.De twee belangrijkste dagen in je leven zijn: de dag dat je geboren bent en de dag waarop je uitvindt waarom. #MarkTwain


Als je aarzelt, groeit je angst; als je waagt, groeit je moed.Vriendschap met jezelf is erg belangrijk, want zonder dat, kun je niet bevriend zijn met wie dan ook ter wereld.Sterk zijn betekent niet dat je nooit wordt gekwetst. Het betekent dat zelfs als je wordt geraakt, je je niet laat verslaan.Geluk heeft een kans wanneer je een keuze maakt. Het lot maakte de keuze toen je de kans kreeg.Niemand kan ervoor zorgen dat je je slecht voelt zonder je eigen toestemming. #EleanorRoosevelt


Om werkelijk iemand te begrijpen, moet je leren om het vanuit het perspectief van de ander te bekijken.Alles is zo belangrijk als jij het gemaakt hebt.Diegene die zich verliest in passie is minder verloren dan diegene die zijn passie verliest... #StAugustinHet leven is als een spiegel. Als je lacht, lacht het terug.Verontschuldig je nooit voor het tonen van gevoel. Als je dat doet, verontschuldig je je voor de waarheid.


Ik vergeef mensen. Niet omdat ik zwak ben. Ik vergeef omdat ik sterk genoeg ben om te weten dat mensen fouten maken.Soms moet je je hart laten spreken in plaats van te zeggen wat een ander wil horen.Wees een regenboog in andermans wolk.Nu is het moment om te houden van wie je bent en jezelf te ontwikkelen naar wie je in volle potentie kunt zijn.Goede vrienden helpen je om het belangrijke terug te vinden als je het kwijt bent... jouw glimlach, jouw hoop, jouw moed.