De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Je hebt recht op meer dan je nu krijgt. Zeker als je beter wordt in wat je nu doet. Groei in je toegevoegde waarde.Een vriend lacht graag samen met je, gelooft altijd in je goede intenties en voelt aan waarom je stil bent.Je zwaktes laten zien is jezelf kwetsbaar maken. Jezelf kwetsbaar maken is je eigen kracht laten zien.Een mens heeft 2 oren en 1 mond om 2x zoveel te luisteren als te praten. #chinesewijsheidUitdagingen maken het leven interessant. En het overwinnen van uitdagingen maakt het leven betekenisvol. #JoshuaJMarine


De toekomst begint vandaag, niet morgen.Koester de herinneringen van gisteren en je dromen van morgen, maar vergeet niet om vandaag te leven.Leef je leven vanuit je hart. Dan zal jouw verhaal mensen raken. Je zal ze inspireren om van binnenuit te geven en te leven.Diegene die van je houdt zal je nooit verlaten. Zelfs als er honderd redenen zijn om op te geven, vindt diegene een reden om door te gaan.Wat zou je proberen te doen als je wist dat je niet kon falen?


Geluk is geen plaats maar een richting.Alles wat een begin heeft, heeft ook een einde. Sluit daar vrede mee en alles komt goed. #BoeddhaJe leeft maar één keer, maar als je het goed doet is dat voldoende!Wie een moment van woede kan onderdrukken, kan vele dagen van verdriet voorkomen.Het leven is een spel, speel het. Het leven is verlies, vindt het. Het leven is geven, deel het. Maar het leven is niet eeuwig dus leef het!


Leef op zo'n manier, dat als iemand slecht over je praat, dat niemand het dan gelooft.Mensen die graag oordelen en anderen beschuldigen, proberen hun eigen problemen en onzekerheden te verdoezelen.Het leven draait om je gevoel vertrouwen, kansen wagen, verliezen, geluk vinden, leren v/h verleden en je realiseren dat mensen veranderen.Niemand is zo arm dat hij geen glimlach geven kan. Niemand is zo rijk dat hij geen glimlach nodig heeft.Leef op zo'n manier, dat als iemand slecht over je praat, dat niemand het dan gelooft.