De inhoud van deze pagina verandert iedere dag. Onze huisfilosoof plaatst hier elke dag een selectie van 20 positieve inspirerende teksten, wijsheden, quotes, spiritualiteit e.d.


Of je het nou goed of fout doet ze zullen altijd achter je rug om praten, dus doe gewoon wat je gelukkig maaktAls je nog een keer nadenkt, zijn er eigenlijk zoveel dingen om dankbaar voor te zijn in je leven!Probeer naar alles te kijken alsof je het voor het eerst, of voor het laatst ziet.Soms betekent opgeven niet het einde, soms betekent het een nieuw begin.Verandering is de enige manier om jouw leven op te schudden en het leven van de mensen om je heen. Verander en voel dat je leeft!


Als de zon in je hart schijnt, zal je naar iedereen stralen.Omgeef jezelf met positieve mensen die je aanmoedigen. Niet alleen als de zon schijnt, maar ook als het regent.Jij hebt jouw manier. Ik heb mijn manier. Wat is de beste, correcte en enige manier? Simpel, die bestaat niet. #Nietzschevriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart.Intuitie vertelt je wat te doen, niet waarom.


elke dag is een cadeautje, maar alleen als je er klaar voor bent om het te ontvangen en te openenHet leven is niet altijd perfect. Het leven is niet altijd gemakkelijk. Het leven is niet altijd zinvol. Maar zeker de moeite waard.Voordat je je hart volgt: Open je ogen en luister goed.Verwacht van jezelf altijd het beste resultaat en je zult zien dat het resultaat vanzelf beinvloed wordt door je verwachting.De meest ongelukkige mensen zijn degene die altijd onderschatten wat ze zelf hebben en overschatten wat anderen hebben.


Liefde is het zwakste wanneer er meer twijfel is dan vertrouwen. Liefde is het sterkste wanneer we leren vertrouwen, ondanks de twijfels.Te veel mensen zitten te wachten tot het beter wordt, zonder iets te doen om het beter te maken.Iedereen wil leven op de top van de berg, maar al het geluk en groei vindt plaats tijdens het beklimmen ervan.Het leven is als fotograferen. Focus op wat belangrijk is. Leg de goede momenten vast. Geniet van de herinneringen.Als je met boosheid reageert op boosheid, schep je alleen meer boosheid.