Boogschuttr

Mercurius heerst over de sterrenbeelden Tweelingen en Maagd, en wordt geassocieerd met de mentale vermogens en de behoefte om te begrijpen en te communiceren, door middel van alle vormen van mentale expressie (spraak, schrift etc).
Venus regeert over de sterrenbeelden Weegschaal en Stier. Venus brengt harmonie en eenheid en belichaamt de behoefte aan het hebben van een band met anderen, expressie van liefdevolle gevoelens en dat wat plezier brengt.
Mars heerst over het sterrenbeeld Ram. Mars wordt geassocieerd met ons verlangen om te overleven. Mars zit vol energie en gedrevenheid. Zijn energie kan worden gebruikt om onze doelen te bereiken, en te staan voor onze overtuigingen.
Jupiter heerst over het sterrenbeeld Boogschutter. Jupiter wordt geassocieerd met wijsheid, overwinning en rechtvaardigheid, en staat voor het voorbijgaan aan onze huidige grenzen, en het kijken naar een ruimere visie, en groter plan.
Saturnus heerst over het sterrenbeeld Steenbok en wordt geassocieerd met definitie, vorm en structuur. Saturnus schept grenzen om te zorgen voor regulatie, beheersing en zekerheid, en dwingt ons om onze verantwoordelijkheid te nemen.
Uranus regeert over het sterrenbeeld Waterman. Uranus symboliseert het vermogen om onze geest open te stellen, en ons beeld van het universele te verbreden. Uranus brengt verlichting, objectiviteit, geestesvrijheid en menselijkheid.
Neptunus regeert over het sterrenbeeld Vissen, en wordt geassocieerd met de functie om onze beperkingen om te kunnen buigen door middel van onze emotionele natuur te zuiveren, en te verfijnen. Kent geen grenzen en voelt zich één met alles.
Pluto regeert over het sterrenbeeld Schorpioen. Pluto staat voor diepgaande verandering, en wordt geassocieerd met de voordurende pogingen om onszelf te verbeteren door middel van transformatie, wedergeboorte, het verborgene onthullen.

Kreeft

Leeuw

Maagd

Ram

Schorpioen

Steenbok

Stier

Tweelingen

Vissen

Waterman

Weegschaal