Horoscoop Vandaag van
 
Boogschutter Zorg voor een ontspannen avondje met goede vrienden. Zorg voor een veilig gevoel zodat u uw diepste 'ik'-je kunt laten zien. Dat is iets wat u veel zelfvertrouwen kan en zal schenken.
Kreeft Zet uw twijfels aan de kant. U kunt op uw vakkundigheid vertrouwen en daar gerust mee op de voorgrond treden. De positieve reacties die u zult krijgen vergroten uw zelfvertrouwen.
Leeuw Een moeilijke kwestie op het werk zal u uit uw evenwicht brengen. Het is een rechtstreeks gevolg van uw handelen en u ziet geen oplossing. Vraag tijdig om hulp bij een vertrouwd iemand
Maagd doe deze dag eens lekker rustig, je hebt de rust hard nodig!
Ram Emoties zijn vaak moeilijk te verklaren. Accepteer uw gevoelens en probeer ze niet te bewijzen en/of te begrijpen. Uw gevoel zegt u precies wat u nodig heeft
Schorpioen Heb niet zoveel vooroordelen, zeker niet deze dag.
Steenbok Laat zien wat je kan en wat je in je hebt vandaag.
Stier Laat je dag niet verpesten door die ene persoon, dat is hij niet waard.
Tweelingen Geloof in uzelf en laat uw fantasie de vrije loop als u moeilijke problemen moet oplossen. Uw intuïtie is altijd dik in orde in deze situaties, dus waarom begint u opeens zo te twijfelen aan uzelf?
Vissen Je doet erg je best voor iets en dit zal beloond worden.
Waterman U heeft een grote aantrekkingskracht op personen van het andere geslacht. Een nieuwe verovering is snel gemaakt. Pas op als dit niet is wat u wilt, want dan zijn de problemen niet te overzien.
Weegschaal Een goede vriend heeft je nodig deze dag, sta voor hem klaar.