Horoscoop Vandaag van
 
Boogschutter
Iedereen maakt wel eens fouten. U ook. Geef ze openlijk toe en laat blijken dat u er iets van heeft geleerd. Dat wekt uiteindelijk meer sympathie dan het ontkennen van gemaakte fouten, ook bij uzelf.
Kreeft
Vandaag is het geen goede dag beslissingen te nemen. Indien mogelijk doet u er goed aan uw beslissingen uit te stellen. Neem vandaag gerust de tijd om eens lekker te dromen over uw idealen
Leeuw
Jij krijgt weinig rust in je beroepsleven. Men staat je in de nek te hijgen. Laat je niet gek maken, stressen kan altijd nog.
Maagd
Uw geldvoorraad is behoorlijk geslonken, u heeft veel te veel geld uitgegeven de laatste tijd. Tijd om even kalm aan te doen en wat harder te werken. Dan zijn die problemen zo weer verdwenen.
Ram
Probeer niet te veel hooi op je vork te nemen, een beetje vrije tijd is ook goed voor je.
Schorpioen
Uw werkzaamheden kunnen u helemaal in beslag nemen vandaag. U kunt natuurlijk altijd nog "nee"-zeggen tegen uw werk. Stel uw eigen prioriteiten.
Steenbok
Jij neemt vandaag belangrijke beslissingen. Je weet dat dit voor jou niet altijd even gemakkelijk is. Luister goed naar dat stemmetje diep van binnen. Dan neem je zeker de juiste beslissing.
Stier
Als je vandaag je eigen gang wilt gaan zal men veel verzet en kritiek bieden. Aan jou de keuze. Blijf in ieder geval rustig en bedenk of je een compromis kunt sluiten.
Tweelingen
Je moet kiezen tussen twee dingen; kies wat voor JOU het beste voelt.
Vissen
Zeg tegen die ene persoon de waarheid, dat zal beter voor jou en voor de ander zijn.
Waterman
Als de drukte u te veel wordt, blijf dan niet zo stoer doen. Die emotionele uitbarsting was niet nodig geweest als u uw eigen grenzen had aangehouden. Twijfel niet aan uw eigen capaciteiten.
Weegschaal
iemand zegt iets tegen je waar je boos om kan worden, maar blijf rustig. Dit maakt je dag fijner.