Horoscoop Vandaag van
 
Boogschutter
Geloof niet alles wat gezegd wordt deze dag, niet alles is waar.
Kreeft
Een onverwachte situatie vereist al uw aandacht en inzet. U zult al uw plannen en overtuigingen overboord moeten zetten. Gelukkig bent u flexibel genoeg om deze problemen op te lossen, geen zorgen.
Leeuw
Kijk eens naar jezelf deze dag, in plaats van continu naar een ander. Je hebt ook tijd voor jezelf nodig.
Maagd
Genoeg is genoeg, niet meer moeite doen dan je kan.
Ram
Als jij je werkzaamheden echt goed wilt afronden zul je geduld moeten hebben. Er moeten beslissingen worden genomen waar de tijd nog niet rijp voor is. Maar het gaat je lukken.
Schorpioen
een goede vriend zal je nodig hebben deze dag, probeer hem zo goed mogelijk te helpen
Steenbok
Goede kansen vandaag om uw inkomen te laten stijgen. U moet echter wel durven en u zult bestaande zekerheden los moeten laten. Flexibiliteit is, zoals zo vaak, het toverwoord.
Stier
Jij krijgt weinig rust in je beroepsleven. Men staat je in de nek te hijgen. Laat je niet gek maken, stressen kan altijd nog.
Tweelingen
Deze dag moet je uitkijken met wat je zegt, het kan verkeerd overkomen.
Vissen
Houd rekening met de gevoelens van anderen. Neem af en toe eens de tijd om te praten over dingen die voor u nutteloos en belangeloos lijken te zien. U kunt niet altijd alleen maar over diepzinnige zaken praten.
Waterman
Goede dag voor de liefde, just go for it.
Weegschaal
Om alles op je werk naar behoren te kunnen afwikkelen, zul jij vroeger moeten opstaan. Je normale inzet is niet genoeg. Een tijdje de schouders eronder en dan gaat het wel weer.