Horoscoop Vandaag van
 
Boogschutter Geldzorgen gaan de kop opsteken of hebben dat al gedaan. In ieder geval doet u er verstandig aan geen grote uitgaven te doen vandaag. U zou sowieso toch spijt krijgen van uw aanschaf.
Kreeft Uw gevoelens spelen u parten. U weet niet goed wat er allemaal met u gebeurt. Neem rustig de tijd om dat uit te zoeken. Nieuwe inzichten leiden vaak het eerst tot nieuwe gevoelens.
Leeuw Maakt u zich niet te veel zorgen. Er komt schot in de oplossing van een probleem dat u al langer dwars zit. Wees echter niet terughoudend, het initiatief zal van uzelf uit moeten gaan.
Maagd Je zal met iemand praten die je heel goed laat voelen, diegene maakt je altijd blij.
Ram Probeer tot 10 te tellen als je denkt boos te worden, dat gebeurt deze dag namelijk.
Schorpioen Just smile is de beste tip voor deze dag, just smile.
Steenbok Zet uw twijfels aan de kant. U kunt op uw vakkundigheid vertrouwen en daar gerust mee op de voorgrond treden. De positieve reacties die u zult krijgen vergroten uw zelfvertrouwen.
Stier Je hebt waarschijnlijk helemaal gelijk als je denkt dat sommige dingen niet zo gaan als het eigenlijk zou horen. Toch kun je jouw kritiek beter nog even voor je houden.
Tweelingen Houdt afstand van de mensen die je aandacht niet waard zijn!
Vissen Een onbezorgde tijd ligt voor u in uw liefdesleven. Alles verloopt harmonieus en soepel. U komt in de gesprekken met elkaar werkelijk tot elkaar. Nieuwe inzichten volgen.
Waterman Maakt u zich niet te veel zorgen. Er komt schot in de oplossing van een probleem dat u al langer dwars zit. Wees echter niet terughoudend, het initiatief zal van uzelf uit moeten gaan.
Weegschaal Vandaag heb jij behoefte aan lichamelijk werk. Van werken met je hoofd zul je kriebelig worden vandaag. Gaat dat niet, dan moet je echt flink gaan sporten.