Horoscoop Vandaag van
 
Boogschutter Het uiterlijk van mensen wordt veelal niet zozeer bepaald door hun knapheid, maar door hun zelfvertrouwen en uitstraling. Dat heeft alles te maken met wat u van uzelf vindt.
Kreeft deze dag moet je misschien toch maar dat ene gaan doen waar je eigenlijk geen zin in hebt.
Leeuw je wil deze dag je verhaal kwijt, maar kies wel de goede persoon: je moet hem kunnen vertrouwen.
Maagd Wees deze dag eens aardig tegen die ene persoon die je niet zo mag, wees eens beleefd.
Ram U heeft de kriebels. Er is iets dat u vreselijk nerveus maakt. Een belofte die u niet wilt nakomen? Wees eerlijk en probeer uw twijfel te analyseren. Ga geen binding aan als u er niet aan toe bent.
Schorpioen Plannen maken lukt op dit moment in uw leven niet. Probeer het ook niet. Neem het leven voorlopig zoals het komt. Laat u in de liefde gewoon eens heerlijk verrassen door die aantrekkelijke persoon.
Steenbok een Steenbok zal met iemand praten, waarvan hij geen gesprek verwacht.
Stier Als jij je werkzaamheden echt goed wilt afronden zul je geduld moeten hebben. Er moeten beslissingen worden genomen waar de tijd nog niet rijp voor is. Maar het gaat je lukken.
Tweelingen Probeer je niet teveel zorgen te maken over dat ene ding, dan voel je je alleen maar slechter.
Vissen Probeer rustig te blijven, je zal een beetje boos worden ergens om.
Waterman Loop niet te hard van stapel als u vandaag een nieuw contact legt. Kijk eerst de kat uit de boom. Later kunt u (samen) altijd nog uitgebreid plannen maken voor de toekomst.
Weegschaal U bent in een goede stemming. Levenslustig en luidruchtig brengt u de avond door met goede vrienden. U heeft het prima naar uw zin, dus geniet er maar van. Wie weet wat u tegen het lijf loopt...