Horoscoop Vandaag van
 
Boogschutter U bent nogal terughoudend geweest tegen die ene persoon. Vandaag komt het moment dat u inziet dat u deze houding kunt laten varen. U ziet een totaal andere kant van de persoon in kwestie.
Kreeft Zorg voor een ontspannen avondje met goede vrienden. Zorg voor een veilig gevoel zodat u uw diepste 'ik'-je kunt laten zien. Dat is iets wat u veel zelfvertrouwen kan en zal schenken.
Leeuw Op het werkgebied zult u met diplomatie en stroop meer bereiken dan met harde woorden. Als u goede argumenten heeft en vindt dat u gelijk heeft, kunt u de discussie naar uw hand zetten.
Maagd Uw behoefte aan verantwoordelijkheid en zelfstandigheid wordt in uw huidige werksituatie niet voldoende bevredigd. Pak de kansen als ze zich voordoen en aarzel niet, dit is wat u al zolang wilt.
Ram Laat je niet klein krijgen, jij staat hoger en dat weet je.
Schorpioen U heeft moeite om wat geld in uw zak te houden. Het vliegt letterlijk de deur uit. U zult echt wat aan uw uitgavenpatroon moeten doen, anders zit u straks ook nog zonder spaarcentjes.
Steenbok Dit is een dag waarop u tot nieuwe inzichten kunt komen over hoe uw eigen energie samengaat met die van anderen. Bent u een teamplayer of doet u de dingen liever alleen?
Stier Uw gevoelens spelen u parten. U weet niet goed wat er allemaal met u gebeurt. Neem rustig de tijd om dat uit te zoeken. Nieuwe inzichten leiden vaak het eerst tot nieuwe gevoelens.
Tweelingen Een goede vriend heeft je heel erg nodig, sta voor hem klaar.
Vissen Het bereiken van uw doel is vooral afhankelijk van het doel dat u uzelf gesteld heeft. Stel geen onbereikbare doelen. Dat leidt alleen maar tot een frustratie die u uzelf aandoet.
Waterman Je zal deze dag veel te doen hebben, maar dat is het allemaal waard.
Weegschaal Financieel kan er rust ontstaan doordat u een slimme zet uithaalt. Geniet van die rust en verkwist geen geld. Uw intuïtie kan er de volgende keer wel helemaal naast zitten.