Horoscoop Vandaag van
 
Boogschutter Uw gevoelens spelen u parten. U weet niet goed wat er allemaal met u gebeurt. Neem rustig de tijd om dat uit te zoeken. Nieuwe inzichten leiden vaak het eerst tot nieuwe gevoelens.
Kreeft Uw werkzaamheden kunnen u helemaal in beslag nemen vandaag. U kunt natuurlijk altijd nog "nee"-zeggen tegen uw werk. Stel uw eigen prioriteiten.
Leeuw een Leeuw zal leuke plannen maken voor vandaag.
Maagd deze dag moet je misschien toch maar dat ene gaan doen waar je eigenlijk geen zin in hebt.
Ram Probeer eens aardig te doen tegen die ene persoon, hij zal het waarderen.
Schorpioen Als je vandaag je eigen gang wilt gaan zal men veel verzet en kritiek bieden. Aan jou de keuze. Blijf in ieder geval rustig en bedenk of je een compromis kunt sluiten.
Steenbok Uw geldvoorraad is behoorlijk geslonken, u heeft veel te veel geld uitgegeven de laatste tijd. Tijd om even kalm aan te doen en wat harder te werken. Dan zijn die problemen zo weer verdwenen.
Stier de Stier heeft een zware dag maar deze dag eindigt heel leuk voor de Stier.
Tweelingen Jouw mening mag deze dag goed naar voren komen, laat je horen.
Vissen U bent toe aan iets totaal nieuws. Begin eens met een cursus, waarin u iets doet wat u nog nooit eerder heeft gedaan en dan bij voorkeur iets creatiefs. U zult verstelt staan van uw eigen talent.
Waterman Een periode van succes staat voor de deur en wel op alle fronten. In de liefde en op het werk, het maakt niet uit. Het geluk lacht u - eindelijk - weer eens toe, met een brede zonnige lach.
Weegschaal Analyseer de kritiek die jij krijgt goed. Het hoeft niet waar te zijn en dan kun je de kritiek gewoon naast je neerleggen. Zit er wel iets in? Doe er dan wat mee.