Horoscoop Vandaag van
 
Boogschutter
Deze dag komt een leuke uitnodiging op je af, neem het aan!
Kreeft
Je zal iemand spreken die je lang niet meer hebt gesproken en dat voelt erg goed.
Leeuw
Loop niet te hard van stapel als u vandaag een nieuw contact legt. Kijk eerst de kat uit de boom. Later kunt u (samen) altijd nog uitgebreid plannen maken voor de toekomst.
Maagd
Een moeilijke kwestie op het werk zal u uit uw evenwicht brengen. Het is een rechtstreeks gevolg van uw handelen en u ziet geen oplossing. Vraag tijdig om hulp bij een vertrouwd iemand
Ram
Neem geen overhaaste beslissingen, laat u daar niet toe overhalen. Neem de tijd, wik en weeg, dat is immers de manier waarop u een beslissing neemt. En alleen dan kunt u leven met uw beslissing.
Schorpioen
Laat u niet afleiden. Er zijn op het moment dingen in uw leven die uw volle aandacht nodig hebben. Geef die aandacht. Het gaat hier tenslotte om de toekomst van u en uw geliefden.
Steenbok
Een rustig dagje voor de Steenbok, relax!
Stier
U bent een echte gezondheidsfreak aan het worden. Pas op dat u het allemaal niet overdrijft. U kunt hier gemakkelijk van overspannen raken. Genieten van het eten is minstens zo gezond voor u.
Tweelingen
Laat je niet tegenhouden, volg je hart en doe wat je moet doen.
Vissen
Je weet vandaag niet precies of je naar je hoofd of je hart moet luisteren.
Waterman
Deze dag is positief voor je op liefdesgebied!
Weegschaal
U kunt gemakkelijk overrompeld worden vandaag. Iemand kan u ergens toebrengen waar u diep van binnen helemaal nog niet aan toe bent. Wees dus op uw hoede en denk na voordat u ergens aan begint.