K symbolen. pagina 1 van 3 | 1 2 3

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z

 
Kaal - De noodzaak om iemands ware zelf bloot te leggen. Een gebrek aan eigenwaarde of angst van het ouder worden. Kan symboliseren nederigheid en zuiverheid. Bij gebrek aan haar kan voorstellen dat u niet logisch denkt 
Kaalheid - Als een man droomt van kaalheid, moet hij waken tegen ziekte. Als een vrouw droomt van kaalheid, kijk uit voor je emotionele gezondheid
Kaalheid: teken van dreigend verlies
Kaars - Een brandende kaars symboliseert verlichting, bewustzijn of de zoektocht naar de waarheid. Een brandende kaars symboliseert oud of een angst om te sterven. 
Kaarsen - Een brandende kaars is een teken van onverwachte gebeurtenissen. Dromen van brandende kaarsen kan ook duiden op een behoefte aan standvastigheid in je leven.
Kaarsvet - Om kaarsvet te zien in je droom geeft aan dat er te veel activiteit gaande is in je leven. Het kan nodig zijn om te vertragen en een adempauze te nemen. Als alternatief kan het symboliseren het verstrijken van de tijd die al lang voorbij is. 
Kabel - Sterkte, duurzaamheid, de mogelijkheid om uw eigen gewicht te houden. Minder gebruikte aspecten van uw psyche.
Kakkerlak - Psychologische, emotionele verstoringen die genezing nodig hebben 
Kalender - periodes van je leven dat analyseren nodig heeft 
Kalf - Uw onvolwassen ego. Onbebouwde kwaliteiten. De aspecten die zich lenen voor een sterkere persoonlijkheid. 
Kalveren - Symboliseert beweging en je vermogen om te springen van situatie tot situatie. De bevoegdheid om situaties die voortdurend veranderen onder controle te houden.
kameel: Reizen over land, rijkdom. 
Kameleon - Veranderingen, flexibiliteit. Een steeds veranderende persoonlijkheid. Aanpassing aan nieuwe situaties. Veranderen om te behagen of suite anderen.
Kampvuur - De noodzaak om meer van jezelf te delen met anderen. 
Kanker - Die dingen in je leven die je doden. Verontrustende aspecten in je leven die dreigen om uw gezonde zelf te overwinnen. De droom kan u informeren over een echte ziekte van het lichaam. 
Kannibalisme - Dromen van een kannibaal of kannibalisme blijkt dat u wordt verleid tot het doen van iets dat je niet moet doen. Het is een waarschuwing om weg te blijven van bepaalde situaties 
Kannibalisme - Symboliseert een destructieve houding of emoties. Die dingen die uw energie verbruiken. 
Kassa - Om te zien een kassa in je droom, vertegenwoordigt de financiële zorgen en problemen. 
Kast - Een opslagplaats voor emoties en attitudes

K symbolen. pagina 1 van 3 | 1 2 3

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z