A symbolen. pagina 1 van 5 | 1 2 3 4 5

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z

 
Aanvaarding: problemen met zelf. willen om een deel van iets te zijn
Aanval - Zich bedreigd voelen door iemand of een of ander ding. 
Aanval door een stier of een koe: Vijanden
Aap - Uw instinctieve natuur, natuurlijke impulsen. Zorgeloos attitudes. Kan symboliseren seksualiteit, in het bijzonder aspecten die uw walging hebben.
Aap: Dierlijke instincten, verstandsverlies.
Aardbei: In het algemeen een positieve visie, die verwijst naar de liefde, seksuele bevrediging, het huwelijk en het moederschap.
Aardbeving: Sterke emotionele shock, diepe angst, plotseling effectieve instincten. Dit symbool van de natuur is altijd op de hoogte van grote emotionele stress veroorzaakt aan onderdrukte, vastgelopen drives
Aardvark - bewuste of onbewuste motieven die aan je vreten
Aartsbisschop - Zoeken naar betrouwbare bronnen, en sterke referenties. Op zoek naar anderen om middelen in zichzelf gemakkelijker te verkrijgen
Aasgier: de dood.
Abdij: betekent spiritualiteit, vrijheid van angst
Abnormale - een droom van abnormale dingen, geeft aan dat u binnenkort zal komen om een goede oplossing voor de problemen die je hebt 
Aboriginal - De originele zelf, de ware persoon verborgen onder het masker van het ego. Een deel van jezelf die vreemd is aan u, onderdrukte aspecten of emoties.
Abortus - Als u een vrouw bent, deze droom is een waarschuwing om uw gezondheidstoestand te bekijken.
Abortus - Een blokkade of afbreken nieuwe richtingen of kansen in je leven. Uitzetting of extractie van bepaalde aspecten over jezelf.
Abortus: Scheiding en verandering.
Abrikoos: Perzik en abrikoos fruit behoren tot de weinige symbolen die spanningen hebben betrekking op de billen. 
Absorbeer - samenvoegen of mengen van verschillende aspecten, emoties of gebeurtenissen in je leven
Academie - Leren ervaringen, discipline. Een kans voor het ontwikkelen van nieuwe relaties, het ontmoeten van nieuwe vrienden, oversteken van nieuwe bruggen.
Acht: Dood en wedergeboorte, transformatie, en transformatie van de persoonlijkheid in de geestelijke emotionele en fysieke zin.
Achter - Kan vertegenwoordigen die onbewuste aspecten die de beginselen die u zou moeten leven ondersteunen. Onbewuste inhoud, mogelijk verborgen, verwaarloosd of onderdrukt.
Acrobaat - Vaardigheid en coördinatie. Een evenwichtsoefening. Daarin Kenmerken bij uw persoonlijkheid.

A symbolen. pagina 1 van 5 | 1 2 3 4 5

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z