1. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Maak leuke plannen voor vandaag, maar zorg dat het niet té druk wordt.
2. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Kijk vandaag eens naar de vruchten van je arbeid en geniet van het succes. Je kunt nu gerust een dagje rustig aan doen.
3. April 2020 Daghoroscoop Waterman: een Waterman zal een leuke uitnodiging krijgen.
4. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Take it easy, probeer niet zoveel te stressen deze dag.
5. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Deze dag is een topdag, je humeur is niet te verpesten.
6. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Laat de dag in alle rust op je afkomen en observeer objectief, zonder enige verwachtingen, wat er gaande is.
7. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Heb niet zoveel vooroordelen, zeker niet deze dag.
8. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Dit ziet eruit als een leuke dag met een leuk einde.
9. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Piekeren, piekeren, het lijkt wel of alles jou uit zijn evenwicht brengt. Dat is toch helemaal niet nodig? Probeer de werkelijke reden van jouw instabiele toestand te achterhalen. Pas dan kun je er wat aan doen.
10. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Jij neemt vandaag belangrijke beslissingen. Je weet dat dit voor jou niet altijd even gemakkelijk is. Luister goed naar dat stemmetje diep van binnen. Dan neem je zeker de juiste beslissing.
11. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Een zaak die je aan het hart ligt, kan vandaag zijn betekenis verliezen.
12. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Een moeilijke dag in de omgang met anderen. Je bent niet bereid tot een open gesprek en je bent ronduit koppig. Het ergste is dat je dat zelf absoluut niet ziet. Vandaag niet, hopelijk zie je morgen het licht weer.
13. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Vandaag word je gekweld door een gebrek aan zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Laat je niet leiden door angsten en twijfels.
14. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Laat je vandaag niet verleiden ook al is het aanbod nog zo aantrekkelijk. Mijd verdachte situaties en alles wat vreemd overkomt en ondoorzichtig is.
15. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Het gaat goed met jouw dagelijkse werkzaamheden. Jij straalt vertrouwen en vakmanschap uit. Menigeen komt dan ook op jou af voor een vakkundig advies. Blijf wel met twee benen op de grond staan.
16. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Je gaat deze dag veel positieve dingen horen van mensen.
17. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Jij bent in topvorm vandaag en dat straal je uit. Jij kunt met iedereen opschieten en mensen komen naar je toe om jouw advies in te winnen.
18. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Als je met de mensen om jou heen werkelijk als een team wilt optreden, moet jij ook als een team gaan denken. Niet het individu is het belangrijkste, maar het gemeenschappelijke doel.
19. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Houd jouw doelstellingen nog even voor je. Het is niet de juiste tijd om daarover te beginnen, je omgeving staat er niet voor open. Stel belangrijke beslissingen nog heel even uit.
20. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Luister eens naar de mening van anderen, zo bekijk je iets ook vanuit een ander opzicht.
21. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Deze dag moet je niet zo inzitten ergens over, wees blij!
22. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Je praat met iemand die je lang niet meer gesproken hebt en dit voelt zo goed.
23. April 2020 Daghoroscoop Waterman: deze dag moet je misschien toch maar dat ene gaan doen waar je eigenlijk geen zin in hebt.
24. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Vandaag neem je risico's op de koop toe voor een werkelijk intensieve ervaring.
25. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Vandaag staat geheel in het teken van diepe sympathie, grote liefde en verzoening. Sta onbevangen in de dag en luister naar je gevoel.
26. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Blijf niet de hele tijd doorpraten over al die kleine onzinnigheden. Zeg wat je werkelijk dwars zit. Dat lucht op en is waarschijnlijk de enige manier om tot resultaat te komen.
27. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Je zal deze dag veel te doen hebben, maar dat is het allemaal waard.
28. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Iemand moet het eerst een stap in de goede richting doen. Waarom jij niet? Jij hoeft daarvoor toch niets te vergeten, alleen te vergeven. Je kunt het best, probeer het maar eens.
29. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Accepteer dat ook jij grenzen hebt. Als je dat lukt en als je bepaalt waar die grenzen liggen en daar dan ook niet overheen gaat, dan ga je een stralende toekomst tegemoet.
30. April 2020 Daghoroscoop Waterman: Vandaag wil je even onstuitbaar vaart maken. Je bent bereid mogelijke weerstanden te overwinnen.