1. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Een speciaal persoon zal iets zeggen waardoor je humeur 100x beter wordt. :)
2. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Laat je niet kennen deze dag, je staat sterk in je schoenen.
3. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Verlang niet naar de problemen als die even wegvallen. Geniet van de rust die is gekomen en blijf niet piekeren. De oude problemen zijn verdwenen maar nieuwe ontstaan vanzelf wel weer.
4. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Probeer deze dag eens goed te luisteren, je zal iets belangrijks opvangen.
5. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Deze dag is een topdag, je humeur is niet te verpesten.
6. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Deze dag is de dag om mensen te laten weten dat je om ze geeft, ze zullen zich daardoor goed voelen.
7. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Leg niet te veel druk op jezelf, af en toe een pauze is ook goed.
8. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Als jij iets tot een goed einde hebt gebracht, mag je daar best trots op zijn. Ga niet meteen door met een volgend doel, geniet van jouw behaalde resultaat en laat je prestatie ook werkelijk tot je doordringen.
9. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Deze dag belooft de nodige opwinding. Vandaag kunnen belangenconflicten ontstaan. Bepaalde zaken kruisen je pad.
10. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Jij ontmoet iemand die bij jou heftige gevoelens opwekt. Jij stelt je beschermend en verzorgend op. Op die manier hoop je deze speciale persoon voor je te winnen. Dikke kans dat dat zo lukt.
11. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: een Ram zal een leuke uitnodiging krijgen.
12. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Ga op zoek naar gelijkgestemde mensen, mensen die jouw kijk op de dingen delen. Samen kun je tot nieuwe inzichten komen en jouw doel sneller bereiken. Het zal je gelukkig maken.
13. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Vandaag is een dag om spijkers met koppen te slaan. Wat gedaan moet worden, moet je nu doen.
14. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Je zal deze dag iets te weten komen, maar de vraag is. Is het waar?
15. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: een Ram zal een keuze maken die in de eerste instantie klein lijkt, maar toch groot uitpakt.
16. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Doe deze dag eens rustig aan, dat is goed voor je.
17. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Probeer vooral te luisteren naar mensen deze dag, sommigen willen hun verhaal bij je kwijt.
18. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Jouw werkzaamheden verlopen uitstekend. Jouw vooruitziende blik zorgt ervoor dat je op tijd de nodige maatregelen kunt nemen en dat blijft niet onopgemerkt. Je zelfvertrouwen groeit.
19. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Vandaag voel jij je misschien niet helemaal op en top. Laat je je gevoel wel toe? Of heb je bedacht dat dat vandaag niet zo heel goed uitkomt? Dat is vragen om moeilijkheden.
20. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Innige en tedere momenten zoals je die al lang niet meer hebt meegemaakt staan voor de deur, maar je moet er wel open voor staan.
21. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat weet je toch. Geef niet op, kijk naar het resultaat. Dat is waar je het allemaal voor doet. En onthoud: geen aanzien, zonder afzien.
22. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Deze dag wordt een succes. Neem een nieuwe aanloop, zonodig met vereende krachten.
23. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Vandaag gebeuren er dingen, die jouw begrip en inzicht zullen vergroten. Dat kunnen hele pijnlijke gebeurtenissen zijn, maar dat hoeft niet. Ingrijpend zijn ze in ieder geval wel.
24. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Voorzichtigheid is vandaag van groot belang. Iets in de hele situatie zal blijken niet dat te zijn wat het lijkt te zijn. Dat kan jou in een lastige situatie brengen. Zorg dat je weet hoe alles in elkaar steekt.
25. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Probeer tot 10 te tellen als je denkt boos te worden, dat gebeurt deze dag namelijk.
26. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Wees eerlijk en probeer jouw twijfel te analyseren. Ga geen binding aan als je er niet aan toe bent.
27. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Deze dag moet je niet zo inzitten ergens over, wees blij!
28. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Als het allemaal niet zo gaat als je had verwacht, maak je dan niet te druk. Jouw uitingen van ongenoegen vinden geen vaste bodem. Neem liever een langere pauze om tot rust te komen.
29. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Vandaag staat geheel in het teken van diepe sympathie, grote liefde en verzoening. Sta onbevangen in de dag en luister naar je gevoel.
30. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Jij staat in het middelpunt van de belangstelling en daarvan geniet jij met volle teugen. De aandacht kan niet op. Lekker om zo geliefd te zijn...
31. Juli 2022 Daghoroscoop Ram: Kijk eens naar jezelf deze dag, in plaats van continu naar een ander. Je hebt ook tijd voor jezelf nodig.