1. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Ga vandaag vastbesloten op je doelen af en houd je weg voor ogen. Probeer stoorzenders te vermijden.
2. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Begin vandaag het gesprek met diegene die je lief hebt, diegene zal het echt waarderen.
3. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Deze dag komt een leuke uitnodiging op je af, neem het aan!
4. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Laat je niet afleiden. Er zijn op het moment dingen in jouw leven die je volle aandacht nodig hebben. Geef die aandacht. Het gaat hier tenslotte om de toekomst van jou.
5. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Vandaag bevind jij je in een perfecte uitgangspositie om een volgende stap te maken. Daarbij komen jouw sociale vaardigheden goed van pas.
6. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Zeg tegen die ene persoon de waarheid, dat zal beter voor jou en voor de ander zijn.
7. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Een Maagd heeft aan het begin van de dag veel stress maar dit neemt gelukkig af.
8. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Iedereen maakt wel eens fouten. Jij ook. Geef ze openlijk toe en laat blijken dat je er iets van hebt geleerd. Dat wekt uiteindelijk meer sympathie dan het ontkennen van gemaakte fouten, ook bij jouzelf.
9. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Deze ontwikkeling heb je zelf in de hand gewerkt. Die verbaasde houding zal echt niemand geloven. Wees flink en beken dat jij de verantwoordelijke persoon bent.
10. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Je hoeft niet altijd zo hard te werken. Niemand verplicht jou daartoe, dat doe je allemaal zelf. Neem vandaag eens de tijd voor wat rust. Als dat niet lukt neem dan tenminste de tijd om eens lekker te gaan sporten, wandelen, fietsen...
11. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Het is geen geschikte tijd om te luieren en te niksen. Het is zonde om al die kansen die je nu krijgt te laten schieten omdat het weer te mooi is of omdat je gewoon geen zin hebt.
12. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Je zult actiever moeten worden. Kom van die luie bank en neem weer deel aan het werkelijke leven. Als je iets gaat doen en weer in contact komt met andere mensen, zul je zien hoe snel je opknapt.
13. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Jouw gevoelens spelen je parten. Je weet niet goed wat er allemaal met je gebeurt. Neem rustig de tijd om dat uit te zoeken. Nieuwe inzichten leiden vaak het eerst tot nieuwe gevoelens.
14. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Het is niet verkeerd om zo nu en dan wat meer aan jezelf te denken. Neem eens een uurtje vrijaf om dat te gaan doen waar je behoefte aan hebt. Er even helemaal tussenuit, dat doet wonderen.
15. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Houd rekening met de gevoelens van anderen. Neem af en toe eens de tijd om te praten over dingen die voor jou nutteloos en belangeloos lijken te zien. Jij kunt niet altijd alleen maar over diepzinnige zaken praten.
16. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Vandaag moet je die dingen doen die echt belangrijk zijn. Je zult een zeer goede indruk achterlaten als jij deze belangrijke zaken keurig in orde brengt.
17. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Laat alles je overkomen, deze dag is een dag vol verrassingen.
18. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Je zal een goede vriend nodig hebben deze dag, vertel hem alles.
19. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Als jij iemand ontmoet die jou helemaal niet ligt, probeer dan toch netjes te blijven. De situatie kan zeer snel en onnodig onder hoogspanning komen.
20. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Als het allemaal niet zo gaat als je had verwacht, maak je dan niet te druk. Jouw uitingen van ongenoegen vinden geen vaste bodem. Neem liever een langere pauze om tot rust te komen.
21. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Treedt de dag van vandaag tegemoet met een gezond vertrouwen. Je hebt alle reden tot optimisme en goede kansen iets zinvols te doen of mee te maken.
22. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Let goed op jouw omgeving en wat er allemaal gebeurt om je heen. Op die manier mis je niet het optimale moment waarop je in actie moet komen om jouw plannen uit te voeren.
23. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Reageer niet op de mensen die je uitlokken.
24. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Als je vandaag je eigen gang wilt gaan zal men veel verzet en kritiek bieden. Aan jou de keuze. Blijf in ieder geval rustig en bedenk of je een compromis kunt sluiten.
25. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Wees niet bang om te zeggen wat je vindt, kom voor je mening uit.
26. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Je zal vandaag woorden horen die je erg goed doen.
27. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Heb niet zoveel vooroordelen, zeker niet deze dag.
28. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Het is geen gunstige dag voor veranderingen. Blijf zitten waar je zit en bewaar de punten ter verbetering die je graag zou aanbrengen, tot een geschikter tijdstip aanbreekt.
29. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Een ontmoeting met een onbekende opent deuren, kansen die groter zijn dan je ooit had verwacht. Maak gebruik van de geboden kansen, maar wees duidelijk in wat je wilt en wat je niet wilt.
30. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: Je kijkt positief naar alle dingen en daar wordt je erg vrolijk van.
31. Augustus 2022 Daghoroscoop Maagd: De Maagd hakt de knoop door, hij maakt een belangrijke beslissing.