1. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Een onverwachte situatie vereist al jouw aandacht en inzet. Jij zult al jouw plannen en overtuigingen overboord moeten zetten. Gelukkig ben je flexibel genoeg om deze problemen op te lossen, geen zorgen.
2. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Besteed je aandacht aan de mensen die het echt waard zijn.
3. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Jij bent emotioneel zeer sterk geladen. Geen wonder dat een speciaal iemand jou vandaag van jouw stuk brengt. Hij/zij dringt direct en diep je hart binnen en zal daar niet snel meer verdwijnen.
4. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Je kijkt positief naar alle dingen en daar wordt je erg vrolijk van.
5. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Jij zet je beste beentje voor en zal met veel gevoel en discretie een kennis met zijn/haar problemen ter zijde staan. Daarmee oogst je veel respect en een vriend voor het leven.
6. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Laat deze dag niet onbenut en grijp je kans om je zaken af te handelen. Vandaag gebeuren de zaken zoals jij dat wilt.
7. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Vandaag begin je met iets totaal nieuws en daar kun je je tanden op stuk bijten. Je leeft helemaal op. Jij kunt je leven weer richting geven en nieuwe gedetailleerde plannen maken.
8. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Geloof in jezelf, wees niet zo onzeker!
9. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Wees niet verbaasd als je vandaag door een diep verlangen wordt geleid.
10. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Een rustig dagje voor de Leeuw, relax!
11. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Een vriend heeft je hulp nodig, maar je zal denken dat je hem niet kan helpen. Volgens de sterren kan je dat wel!
12. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Let goed op jouw omgeving en wat er allemaal gebeurt om je heen. Op die manier mis je niet het optimale moment waarop je in actie moet komen om jouw plannen uit te voeren.
13. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Houd vandaag vooral je hoofd koel. Mogelijk word je geconfronteerd met je verleden.
14. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Wees niet bang om te zeggen wat je vindt, kom voor je mening uit.
15. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Ga deze dag wat leuks doen zodat het je even afleidt van iets waar je mee zit.
16. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Reageer niet op de mensen die je uitlokken.
17. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Jij beschikt vandaag over een flinke portie geluk en dat heb je ook nodig om jou uit een lastige situatie te redden. Probeer je vijandige houding te laten varen die heeft jou immers in de problemen gebracht.
18. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Jij stroomt over van de energie vandaag. Men kan je dan ook maar beter niet voor de voeten lopen. Jij hebt een doel voor ogen en dat gaat gehaald worden. Het liefst vandaag nog.
19. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Dit ziet eruit als een leuke dag met een leuk einde.
20. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Je emotionele openheid maakt dat je de behoeften van je omgeving vandaag goed kunt aanvoelen.
21. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Lachen, lol, gieren, brullen.. Goede dag voor je!
22. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Piekeren, piekeren, het lijkt wel of alles jou uit zijn evenwicht brengt. Dat is toch helemaal niet nodig? Probeer de werkelijke reden van jouw instabiele toestand te achterhalen. Pas dan kun je er wat aan doen.
23. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Kijk vandaag niet passief toe, maar kies vastbesloten de strijd aan te gaan. Kies voor jezelf, je positie en je standpunten.
24. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Jij moet een belangrijke beslissing nemen. Vat dat niet te luchtig op. Ga naar een goede vriend waarvan je weet dat die in een soortgelijke situatie heeft gezeten en luister naar hem/haar.
25. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Iemand in je omgeving zit niet lekker in zijn vel, probeer hem te helpen.
26. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Jij hebt een grote aantrekkingskracht op personen van het andere geslacht. Een nieuwe verovering is snel gemaakt. Pas op als dit niet is wat je wilt, want dan zijn de problemen niet te overzien.
27. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Een zware dag breekt aan op het gebied van jouw werkzaamheden. Jij houdt met moeite het hoofd boven water, maar het zal uiteindelijk veel opleveren. Even doorzetten en je kunt tevreden zijn
28. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Stel jouw doelen vandaag niet te hoog. De kans dat je dan tevreden bent met het resultaat is veel groter. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je niets mag verwachten.
29. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Jij kunt maar moeilijk de kritiek verdragen die men vandaag over jou heen stort. Jij bent overtuigd van jouw gelijk en dit kan tot de nodige problemen leiden.
30. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: Gebruik geen excuses om de problemen te ontwijken. Maak van vandaag gebruik om een echte oplossing te vinden voor de problemen.
31. Juli 2024 Daghoroscoop Leeuw: De overwinning waar je zo zeker van dacht te zijn loopt vandaag enige risico's.