1. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Je bent altijd druk bezig, maar denk deze dag ook eens aan jezelf.
2. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: een Leeuw zal zich top voelen deze dag, hij zit lekker in zijn vel.
3. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Je zal deze dag iets te weten komen, maar de vraag is. Is het waar?
4. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Jij hebt een meningsverschil over kwaliteit. Heb je echt gelijk of ben je gewoon eigenwijs? Natuurlijk wil je het beste, maar dat wil die ander ook. Wat betekent eigenlijk het beste?
5. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Vandaag word je gekweld door een gebrek aan zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Laat je niet leiden door angsten en twijfels.
6. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: een Leeuw zal een keuze maken die in de eerste instantie klein lijkt, maar toch groot uitpakt.
7. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Een zaak die je aan het hart ligt, kan vandaag zijn betekenis verliezen.
8. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Jij kunt maar moeilijk de kritiek verdragen die men vandaag over jou heen stort. Jij bent overtuigd van jouw gelijk en dit kan tot de nodige problemen leiden.
9. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Emoties zijn vaak moeilijk te verklaren. Accepteer jouw gevoelens en probeer ze niet te bewijzen en/of te begrijpen. Jouw gevoel zegt je precies wat jij nodig hebt.
10. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Iedereen maakt wel eens fouten. Jij ook. Geef ze openlijk toe en laat blijken dat je er iets van hebt geleerd. Dat wekt uiteindelijk meer sympathie dan het ontkennen van gemaakte fouten, ook bij jouzelf.
11. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Ga vandaag eens lekker de natuur in. Wandelen in het bos of op de heide. Wat te denken van het strand als het lekker waait of stormt. Dat zijn de momenten en plekken waar je echt tot rust kunt komen.
12. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Laat die kritiek even voor wat het is. Je bent zo emotioneel geladen dat je de situatie slechts kunt verergeren. Neem de tijd om de kritiek te analyseren en kom dan terug met goede argumenten.
13. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Een vriendschap dreigt te verwateren. Zoiets moet van twee kanten komen, jij zult dus ook een keer het initiatief moeten nemen. Laat je iets origineels invallen en doe er iets aan.
14. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Maak leuke plannen voor vandaag, maar zorg dat het niet té druk wordt.
15. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Probeer deze dag niet te snel afgeleid te zijn, dit zal positief uitpakken.
16. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Het is vandaag een dag om naar uit te zien, want hij zal je rijkelijk belonen.
17. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Iemand praat tegen je, met wie je al lang niet hebt gesproken. Voelt goed!
18. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Analyseer de kritiek die jij krijgt goed. Het hoeft niet waar te zijn en dan kun je de kritiek gewoon naast je neerleggen. Zit er wel iets in? Doe er dan wat mee.
19. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Laat je dag niet verpesten door die ene persoon, dat is die niet waard.
20. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Herinneringen zullen boven komen, geniet ervan.
21. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Maak van elke dag een nieuw feest. Vandaag heb je daar alle reden toe.
22. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: je wil deze dag je verhaal kwijt, maar kies wel de goede persoon: je moet hem kunnen vertrouwen.
23. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Deze dag zul je een gezellige dag hebben met veel verschillende mensen, leuk!
24. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Leg niet te veel druk op jezelf, af en toe een pauze is ook goed.
25. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Nu is het moment rijp voor een beslissende stap. Bevrijd jezelf voor eens en altijd van deze achterhaalde beperkingen.
26. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Jij moet vandaag goed opletten en meteen toehappen als er zich een mooie kans voordoet. Daar kunnen dingen uit voortkomen waar je nog niet eens van durft te dromen.
27. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Laat zien wat je kan en wat je in je hebt vandaag.
28. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Verlang niet naar de problemen als die even wegvallen. Geniet van de rust die is gekomen en blijf niet piekeren. De oude problemen zijn verdwenen maar nieuwe ontstaan vanzelf wel weer.
29. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Lucht je hart eens bij die ene persoon, hij/zij zal luisteren en je goed helpen.
30. April 2023 Daghoroscoop Leeuw: Vandaag kun je je donkere kant tegenkomen. Het is mogelijk dat je je laat verleiden tot een ondoordachte onderneming.