1. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Jij ontmoet iemand die bij jou heftige gevoelens opwekt. Jij stelt je beschermend en verzorgend op. Op die manier hoop je deze speciale persoon voor je te winnen. Dikke kans dat dat zo lukt.
2. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Een zaak die je aan het hart ligt, kan vandaag zijn betekenis verliezen.
3. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag heb je alle reden tot lachen. Het geluk staat aan je zijde.
4. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Jij bent vandaag in een goede stemming. Levenslustig en luidruchtig. Jij hebt het prima naar je zin, dus geniet er maar van.
5. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Let goed op jouw omgeving en wat er allemaal gebeurt om je heen. Op die manier mis je niet het optimale moment waarop je in actie moet komen om jouw plannen uit te voeren.
6. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Het wordt een vrolijke dag voor jou!
7. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Iemand moet het eerst een stap in de goede richting doen. Waarom jij niet? Jij hoeft daarvoor toch niets te vergeten, alleen te vergeven. Je kunt het best, probeer het maar eens.
8. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Probeer vooral te luisteren naar mensen deze dag, sommigen willen hun verhaal bij je kwijt.
9. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Deze dag is helemaal voor jou. Neem voldoende tijd voor jezelf en laat je niet beheersen door de drukte en onrust van de dag.
10. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Er zullen problemen zijn, praat er rustig over, dan komt het goed.
11. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Praat eens goed met die ene persoon, jullie band zal daardoor sterk verbeteren.
12. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Ga vandaag vastbesloten op je doelen af en houd je weg voor ogen. Probeer stoorzenders te vermijden.
13. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Jij bent nogal terughoudend geweest tegen die ene persoon. Vandaag komt het moment dat je inziet dat je deze houding kunt laten varen. JIj ziet een totaal andere kant van de persoon in kwestie.
14. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Ga deze dag wat leuks doen zodat het je even afleidt van iets waar je mee zit.
15. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Jij wordt uitverkoren, iemand kiest voor je. Ben je je wel helemaal bewust van de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt? Als jij je hiervan goed bewust bent, kun je alles aan en zul je gelukkig zijn.
16. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Jij bent emotioneel zeer sterk geladen. Geen wonder dat een speciaal iemand jou vandaag van jouw stuk brengt. Hij/zij dringt direct en diep je hart binnen en zal daar niet snel meer verdwijnen.
17. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Jouw werkzaamheden kunnen je helemaal in beslag nemen vandaag. Je kunt natuurlijk altijd nog "nee"-zeggen. Stel je eigen prioriteiten.
18. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Een vriendschap dreigt te verwateren. Zoiets moet van twee kanten komen, jij zult dus ook een keer het initiatief moeten nemen. Laat je iets origineels invallen en doe er iets aan.
19. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: De Kreeft praat met een speciaal iemand en dat heeft hij echt even nodig. Het is een oppepper!
20. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Geloof in jezelf, wees niet zo onzeker!
21. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Neem de tijd om deze dag te proeven. Je hebt een voorlopig hoogtepunt bereikt en alle redenen een welverdiende pauze in te lassen.
22. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Maak je niet te veel zorgen. Er komt schot in de oplossing van een probleem dat jou al langer dwars zit. Wees echter niet terughoudend, het initiatief zal van jouzelf uit moeten gaan.
23. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Handel jouw dagelijkse beslommeringen zo snel mogelijk af. Dan heb je aan het einde van de dag nog wat vrije tijd om dat probleem op te lossen.
24. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Deze dag is een dag waarop veel wordt gelachen. :)
25. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Houd jouw doelstellingen nog even voor je. Het is niet de juiste tijd om daarover te beginnen, je omgeving staat er niet voor open. Stel belangrijke beslissingen nog heel even uit.
26. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Wees niet verbaasd als je vandaag door een diep verlangen wordt geleid.
27. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Een ontmoeting met een onbekende opent deuren, kansen die groter zijn dan je ooit had verwacht. Maak gebruik van de geboden kansen, maar wees duidelijk in wat je wilt en wat je niet wilt.
28. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Het is geen gunstige dag voor veranderingen. Blijf zitten waar je zit en bewaar de punten ter verbetering die je graag zou aanbrengen, tot een geschikter tijdstip aanbreekt.
29. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Als het allemaal niet zo gaat als je had verwacht, maak je dan niet te druk. Jouw uitingen van ongenoegen vinden geen vaste bodem. Neem liever een langere pauze om tot rust te komen.
30. September 2019 Daghoroscoop Kreeft: Voorzichtigheid is vandaag van groot belang. Iets in de hele situatie zal blijken niet dat te zijn wat het lijkt te zijn. Dat kan jou in een lastige situatie brengen. Zorg dat je weet hoe alles in elkaar steekt.