1. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Een zware dag breekt aan op het gebied van jouw werkzaamheden. Jij houdt met moeite het hoofd boven water, maar het zal uiteindelijk veel opleveren. Even doorzetten en je kunt tevreden zijn
2. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag kan je er rustig bij gaan zitten. De tijd doet al het werk voor je.
3. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Neem de tijd om deze dag te proeven. Je hebt een voorlopig hoogtepunt bereikt en alle redenen een welverdiende pauze in te lassen.
4. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Laat je vandaag inspireren door een toekomstdroom. Alles wat je aanpakt zal op de langere termijn goed uitpakken.
5. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: De dag zit vol complimentjes. Geven en nemen: leuk!
6. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag begin je met iets totaal nieuws en daar kun je je tanden op stuk bijten. Je leeft helemaal op. Jij kunt je leven weer richting geven en nieuwe gedetailleerde plannen maken.
7. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Jij hebt je mond voorbij gepraat en nu zit je met de problemen. Je kunt maar het beste meteen schoonschip maken en alles open en eerlijk houden. Liegen brengt alleen maar meer problemen.
8. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Laat je dag niet verpesten door dat ene slechte nieuwtje, stay positive.
9. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag voel je je levendig en vitaal. Je bent één met jezelf en met de wereld: de dingen verlopen allemaal naar wens.
10. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Jij zet je beste beentje voor en zal met veel gevoel en discretie een kennis met zijn/haar problemen ter zijde staan. Daarmee oogst je veel respect en een vriend voor het leven.
11. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Jij stroomt over van de energie vandaag. Men kan je dan ook maar beter niet voor de voeten lopen. Jij hebt een doel voor ogen en dat gaat gehaald worden. Het liefst vandaag nog.
12. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Jij bent veel te gauw afgeleid en begint van alles dat je niet afmaakt. Probeer ook eens wel iets af te maken, dat zal je een ongekende voldoening geven.
13. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Ga deze dag wat leuks doen zodat het je even afleidt van iets waar je mee zit.
14. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Jij dreigt in paniek te raken als je in een vreemde situatie terechtkomt. Wees niet bang, je kunt deze situatie met gemak aan als je tenminste het hoofd koel houdt en dat kun je.
15. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag neem je risico's op de koop toe voor een werkelijk intensieve ervaring.
16. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Analyseer de kritiek die jij krijgt goed. Het hoeft niet waar te zijn en dan kun je de kritiek gewoon naast je neerleggen. Zit er wel iets in? Doe er dan wat mee.
17. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Maak je niet te veel zorgen. Er komt schot in de oplossing van een probleem dat jou al langer dwars zit. Wees echter niet terughoudend, het initiatief zal van jouzelf uit moeten gaan.
18. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Iemand ergert jou vandaag mateloos met zijn/haar uitspraken. Maak je niet zo druk, dit waait wel weer over en de mensen die werkelijk belangrijk voor jou zijn, weten wel beter. Jouw echte vrienden staan achter je.
19. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag heb je alle reden tot lachen. Het geluk staat aan je zijde.
20. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Herinneringen zullen boven komen, geniet ervan.
21. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Een negatieve gebeurtenis, een ontnuchterde boodschap of een pijnlijke beslissing kunnen een schaduw werpen op deze dag.
22. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Probeer vooral te luisteren naar mensen deze dag, sommigen willen hun verhaal bij je kwijt.
23. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Accepteer dat ook jij grenzen hebt. Als je dat lukt en als je bepaalt waar die grenzen liggen en daar dan ook niet overheen gaat, dan ga je een stralende toekomst tegemoet.
24. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Tot werken kun je vandaag alleen komen wanneer jij jezelf forceert. Dat is niet aan te bevelen, het is geen dag voor werk en plicht. Maak van de nood een deugd en geniet van een lui dagje.
25. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Het is de binnenkant die telt. Uiterlijke schijn kan uitermate misleidend zijn, in elke situatie. Blijf in contact met jouw gevoel, zodat je weet wat die binnenkant inhoudt.
26. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag is een dag om spijkers met koppen te slaan. Wat gedaan moet worden, moet je nu doen.
27. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Je gaat deze dag veel positieve dingen horen van mensen.
28. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Jouw gevoelens spelen je parten. Je weet niet goed wat er allemaal met je gebeurt. Neem rustig de tijd om dat uit te zoeken. Nieuwe inzichten leiden vaak het eerst tot nieuwe gevoelens.
29. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Laat je niet klein krijgen, jij staat hoger en dat weet je.
30. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Laat je vandaag niet afleiden of onder druk zetten. Doe datgene wat je je voorgenomen hebt met innerlijke rust en bezonnenheid.
31. Augustus 2017 Daghoroscoop Kreeft: Sta vandaag voor alles open. Ga zo onbevangen mogelijk de dag door, neem niets serieus en bekijk ook de vreemdste gebeurtenissen met speelse nieuwsgierigheid.