1. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Iemand die je lang niet meer hebt gesproken zal deze dag met je praten.
2. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Laat je niet kennen deze dag, je staat sterk in je schoenen.
3. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: een Kreeft zal deze dag trots op zichzelf zijn door een goede prestatie.
4. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag lijkt alles in tegenspraak. Ofwel jij bent het niet met andere mensen uit je omgeving eens, of zij blijven jou maar tegenspreken.
5. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag ben je in staat andere mensen te motiveren. Mensen luisteren naar jou en nemen jouw enthousiasme bijna vanzelf over. Een goede kans om langdurige contacten te leggen. Maar overdrijf niet te veel.
6. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Een goede vriend heeft je nodig deze dag, sta voor hem klaar.
7. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: De sleur van alle dag trekt jou en jouw omgeving vandaag mee naar beneden. Kop op! Ben jij juist niet degene die in staat is die sleur te doorbreken? Vooruit er tegenaan, bedenk iets origineels.
8. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Jij bezit bepaalde kennis die men vandaag hard nodig heeft. Laat die uitnodiging om te helpen niet schieten. Het zal je misschien niet direct wat opleveren, maar dat komt zeker.
9. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Luister vandaag aandachtig naar jezelf en naar anderen, dat kan je verder helpen om door deze dag heen te komen.
10. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Je zult eerlijk moeten zijn deze dag, dat is het beste.
11. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Een speciaal persoon zal iets zeggen waardoor je humeur 100x beter wordt. :)
12. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Je krijgt een vervelende opmerking, maar trek je er niet te veel van aan!
13. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Je weet vandaag niet precies of je naar je hoofd of je hart moet luisteren.
14. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Nu is het moment rijp voor een beslissende stap. Bevrijd jezelf voor eens en altijd van deze achterhaalde beperkingen.
15. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Jij hebt vandaag een verhoogde kans op een doorbraak. Op het eerste gezicht lijkt het misschien allemaal niet zo spannend, de gevolgen van deze stap kunnen echter jouw verdere leven bepalen. Blijf dus alert.
16. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Jij staat in het middelpunt van de belangstelling en daarvan geniet jij met volle teugen. De aandacht kan niet op. Lekker om zo geliefd te zijn...
17. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Als de drukte je te veel wordt, blijf dan niet zo stoer doen. Die emotionele uitbarsting was niet nodig geweest als jij je eigen grenzen had aangehouden. Twijfel niet aan jouw eigen capaciteiten.
18. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Geloof in jezelf en laat jouw fantasie de vrije loop als je moeilijke problemen moet oplossen. Jouw intuïtie is altijd dik in orde in deze situaties, dus waarom begin je opeens zo te twijfelen aan jezelf?
19. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Jij hebt het gevoel weinig speelruimte te hebben. Daar kun je slecht tegen. Toch moet je binnen de grenzen blijven en liever proberen de grenzen te verleggen, dan er (stiekem) overheen te gaan.
20. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Wees deze dag eens aardig tegen die ene persoon die je niet zo mag, wees eens beleefd.
21. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: De gebeurtenissen van vandaag kunnen leerzaam zijn. Hoe minder je jezelf kent, hoe meer jij je zult verzetten tegen de gebeurtenissen. Laat het allemaal gebeuren en leer van de ervaring.
22. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Geen vooroordelen vandaag, dat voelt veel beter.
23. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Deze dag is een dag waarop veel wordt gelachen. :)
24. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Een Kreeft heeft aan het begin van de dag veel stress maar dit neemt gelukkig af.
25. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: De Kreeft praat met een speciaal iemand en dat heeft hij echt even nodig. Het is een oppepper!
26. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Als je vandaag begrip toont voor de mening van andere mensen, zullen zij dat begrip ook voor jou opbrengen. Dat kan jouw gevoel voor eigenwaarde positief beïnvloeden.
27. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Just do it, het zal je goed doen.
28. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Het is geen geschikte tijd om te luieren en te niksen. Het is zonde om al die kansen die je nu krijgt te laten schieten omdat het weer te mooi is of omdat je gewoon geen zin hebt.
29. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: De dag van vandaag heeft een grote serie mogelijkheden voor jou in petto om nieuwe wegen in te slaan. Tevens ontstaan dan voor oude problemen plotseling nieuwe oplossingen.
30. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: Jij reageert bijzonder heftig als er een kleinigheid fout gaat. De mensen in jouw omgeving zullen dat niet kunnen begrijpen. Wat is de werkelijke oorzaak van jouw ongenoegen?
31. December 2016 Daghoroscoop Kreeft: een Kreeft zal een oude bekende tegenkomen.