1. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Richt vandaag je inspanningen op een doel dat binnen handbereik ligt. Je zult merken dat je je doel kunt bereiken.
2. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Leef deze dag, doe gek, alles mag!
3. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Je emotionele openheid maakt dat je de behoeften van je omgeving vandaag goed kunt aanvoelen.
4. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: een Kreeft krijgt een geheim te horen van iemand.
5. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Deze dag zal je veel herinneringen ophalen, geniet daarvan!
6. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Laat het verleden achter je, focus je op de toekomst, zeker vandaag.
7. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag krijg je greep op zaken. Je kunt structuur en helderheid aanbrengen in onduidelijke zaken.
8. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Het uiterlijk van mensen wordt veelal niet zozeer bepaald door hun knapheid, maar door hun zelfvertrouwen en uitstraling. Dat heeft alles te maken met wat jij van jezelf vindt.
9. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Laat je vandaag niet verleiden ook al is het aanbod nog zo aantrekkelijk. Mijd verdachte situaties en alles wat vreemd overkomt en ondoorzichtig is.
10. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Lucht je hart eens bij die ene persoon, hij/zij zal luisteren en je goed helpen.
11. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Het is niet verkeerd om zo nu en dan wat meer aan jezelf te denken. Neem eens een uurtje vrijaf om dat te gaan doen waar je behoefte aan hebt. Er even helemaal tussenuit, dat doet wonderen.
12. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Houd vandaag vooral je hoofd koel. Mogelijk word je geconfronteerd met je verleden.
13. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Dit is een dag waarop jij tot nieuwe inzichten kunt komen over hoe jouw eigen energie samengaat met die van anderen. Ben je een teamplayer of doe jij de dingen liever alleen?
14. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: een Kreeft zal iets fantastisch meemaken, iets wat hij totaal niet verwacht.
15. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Heb niet zoveel vooroordelen, zeker niet deze dag.
16. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Een negatieve gebeurtenis, een ontnuchterde boodschap of een pijnlijke beslissing kunnen een schaduw werpen op deze dag.
17. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Een moeilijke kwestie zal jou uit je evenwicht brengen. Het is een rechtstreeks gevolg van jouw handelen en je ziet geen oplossing. Vraag tijdig om hulp bij een vertrouwd iemand.
18. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Praat eens goed met die ene persoon, jullie band zal daardoor sterk verbeteren.
19. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Een ontmoeting met een onbekende opent deuren, kansen die groter zijn dan je ooit had verwacht. Maak gebruik van de geboden kansen, maar wees duidelijk in wat je wilt en wat je niet wilt.
20. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Als je vandaag begrip toont voor de mening van andere mensen, zullen zij dat begrip ook voor jou opbrengen. Dat kan jouw gevoel voor eigenwaarde positief beïnvloeden.
21. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Rustig dagje, fijne dag voor jou en je vrienden.
22. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Laat je niet kennen deze dag, je staat sterk in je schoenen.
23. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Houd jouw doelstellingen nog even voor je. Het is niet de juiste tijd om daarover te beginnen, je omgeving staat er niet voor open. Stel belangrijke beslissingen nog heel even uit.
24. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Een zware dag breekt aan op het gebied van uw werkzaamheden. Jij houdt met moeite het hoofd boven water, maar het zal uiteindelijk veel opleveren. Even doorzetten en je kunt tevreden zijn
25. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: De sleur van alle dag trekt jou en jouw omgeving vandaag mee naar beneden. Kop op! Ben jij juist niet degene die in staat is die sleur te doorbreken? Vooruit er tegenaan, bedenk iets origineels.
26. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Als de drukte je te veel wordt, blijf dan niet zo stoer doen. Die emotionele uitbarsting was niet nodig geweest als jij je eigen grenzen had aangehouden. Twijfel niet aan jouw eigen capaciteiten.
27. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Een vriendschap dreigt te verwateren. Zoiets moet van twee kanten komen, jij zult dus ook een keer het initiatief moeten nemen. Laat je iets origineels invallen en doe er iets aan.
28. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Je zut vandaag met diplomatie en stroop meer bereiken dan met harde woorden. Als jij goede argumenten hebt en vindt dat je gelijk hebt, kun je de discussie naar jouw hand zetten.
29. Februari 2016 Daghoroscoop Kreeft: Vandaag kan de boel in het honderd lopen. Zelfs wanneer het niet je schuld is, kan je erbij betrokken raken.